Dış görünüşünüz sizi nasıl yansıtıyor?

Dış görünüşünüz karşınızdaki insanlara sizin hakkınızda bir şeyler söyleyebilir mi? İşte görünüşüzün sizin hakkınızda söyledikleri!


Karşınızdaki insanlar size dışarıdan bakıp mutlu ya da mutsuz olduğunuzu söyleyebilir mi?

Bilim bize "mutluluk kıyafetleri"nin gerçekten varolduğunu söylüyor. Kendinizi pek iyi hissetmediğiniz zaman dolabınızda nasıl en rahat pantolonunuzu aradığınızı hiç farketmediniz mi?

Karşımızdaki kişinin dış görüntüsü bize onlar hakkında nasıl bir bilgi veriyor? Ön yargılarımız ne yönde oluşuyor? İşte dış görünüşün bizim hakkımızda anlattığı 7 şey!
9 1

100 kadın üzerinde araştırma yapan bilimadamları depresif insanların tercih ettiği giysinin denim pantolonlar ve bol giysiler olduğunu açıklıyor.

Eğer kendinizi kötü hissettiğinizi belli etmek istemiyorsanız bir daha ki sefer süslenmeyi unutmayın!
9 2
Göz renginiz güvenilir bir insan olup olmadığınızı ortaya koyuyor!

Eğer renkli gözlere sahipseniz insanlar sizi güvenilmez buluyor. Çek Cumhuriyetinde yapılan bir araştırmaya göre, katılımcılar 80 kişinin fotoğrafına baktıktan sonra kahverengi ve koyu renkli kişileri daha güvenilir bulduklarını belitti.

Ama bebek yüzlü güzel ve yakışıklılardan biriyseniz , insanlar sizi koyu renk gözlü insanlarla eşit oranda güvenilir buluyor.
9 3

Yürüyüşünüzün seks hayatınızı ele verdiğini biliyor musunuz?

Belçikalı araştırmacılar yürürken hafifçe hoplayan kadınların düzenli olarak orgazm olduğunu açıkladı.

Cinsel Tıp Dergisinin yayınladığı bir araştırmaya göre yürüken enerjik ve seri adımlar atan kandınlar seks hayatlarından memnun.
9 4