Diyet konusunda en popüler 2015 önerileri!

Her zaman vermeyi planladığınız fazla kilolarla vedalaşmaya artık hazırsınız. Peki hangi diyeti uygulayacaksınız? İşte 2015 yılının en poopüler diyetleri!


Alışverişe çıktığınız zaman beğendiğiniz kıyafetler sizin bedeninize göre olmuyorsa ve en büyük korkunuz vücudunuzdaki en küçük değişiklikleri bile yansıtan dijital tartı olduysa diyete başlama vaktiniz gelmiş demektir.

Peki hangi diyeti uygulamak istersiniz? Geçen senenin popüler diyetlerini deneyip başarılı olamadığınıza göre farklı bir yöntem denemenizde fayda var!

Sizler için 2015 yılının en popüler diyetlerini araştırdık….
8 1

Eğer sebze ve meyvelerle aranız iyiyse vegan detoks uygulamaları ihtiyacınız olan beslenme şekli olabilir. Metabolizmayı canlandırmayı, vücudu temizlemeyi ve sağlıklı bir yaşam biçimini benimsemeyi amaçlayan vegan beslenme sistemi 2015'te oldukça popüler.

Sebze ve meyvelerle hazırlanan detoks planları içinde yaşadığımız toksik çevrede vücudunuzdaki organların ihtiyacı olan ekstra desteği en yüksek seviyede sağlama kabiliyetine sahip.

İnsan vücudu oldukça yüksek bir zekaya sahip, doğru besinlerle beslendiğiniz takdirde vücudunuz olmak istediğiniz kiloya ulaşacaktır.
8 2

Vegan detoks uygulamalarına beslenme uzmanları oldukça olumlu yaklaşıyor.

Detoksun amacı, bilimsel gerçekliği olan yağ ve şekerli yiyceklere olan bağımlılığı önlemek. Beslenme programının uygulandığı ilk 5 günden sonra oluşan değişiklikler oldukça önemli
8 3

Şok diyetlere sağlıklı bir alternatif olan aralıklı beslenme programları da 2015'in favorileri arasında.

Temiz beslenme olarak bilinen "clean eating" üzerinde yoğunlaşan program şu şekilde uygulanıyor: 3 gün temiz beslenme, 1 gün serbestlik, ardından 2 gün daha temiz benlenme, 1 gün serbestlik.

Dengeli bir beslenme biçimiyle ve serbestlik günlerinde aşırıya kaçmadan uygulanan 21 günlük bu programda 9 kilo kadar zayıflayabiliyorsunuz.

Alınan kalorileri sistemli bir şekilde arttırıp düşürdüğünüzde vücudunuz bu değişikliğe metabolizma hızını yükseltiyor. Düşük kalorili diyet uygulamalarında ise metabolizma hızı daha düşük seviyelerde seyrediyor.

Bu diyet biçim, YO-YO diyetlerle asla bağlantılı değil.
8 4