Diyetteyken evde bulunması gereken 7 yiyecek

Bütçeniz diyet yapmak için uygun değil mi? Problem değil! Aslında diyet yaparken çok paralar harcamak gerekmiyor. Pahalı ve önemsiz olan bazı gıdalar üzerinde bütçenizi zorlamanıza gerek yok. Diyet ürünlerinin bir çoğu kandırmaca ve pazarlama harikasıdır.


Doğal yiyeceklerle daha kısa zamanda daha güzel sonuçlar almayı kim istemez ki...

Sağlığınızı ve bütçenizi zorlamadan kilo vermek istiyorsanız, size önerdiğimiz 7 yiyeceği evinizden hiç eksik etmeyin.
8 1


Yumurta sizi uzun bir süre tok tutararak yağsız kas oluşumunuza yardımcı olacak mükemmel bir protein kaynağıdır.

Yumurtanın sarı kısmından da korkmanıza gerek yok. Bu kısım metabolizmayı çalıştırıcı ve yağ yakmanız için içinde temel yağ asitleri bulunduran kısımdır.

Kolin, D vitamini ve B12 vitamini içeren yumurta, zengin kaynaklı bir besin değeridir. Kahvaltılarınızdan yumurtayı eksik etmeyin.
8 2


Diyet yaparken yeşil yapraklı sebzeleri bolca tüketmeniz gerekir. Marul sizin hem bütçenizi yormaz hem de uzun süre tok tutar.

Ayrıca diğer yeşil yapraklı sebzelerden daha fazla ömrü vardır ve buzdolabınızda uzun süre muhafaza edebilirsiniz.

Kilo vermenize de oldukça yardımcı olacak marulu yediğiniz yemeklerin yanına eklemeyi unutmayın.
8 3


Yulaf ezmesi yağ yakmanıza inanılmaz derecede hizmet eder ve fiyatları da oldukça ucuzdur. Eğer kahvaltıda yumurta yemekten hoşlanmıyorsanız, onun yerine bir kase yulaf ezmesi yiyebilirsiniz.

İçindeki beta-glukan sayesinde yağ yakımınızı hızlandırır. Pirinç ve diğer tahıllara göre içeriğinde nişasta ve karbonhidrat oranı daha düşüktür ve yüksek miktarda lif barındırır.
8 4