Doğal güzellik tarifleri Tarkan Güveloğlu'ndan!

Herbalist Tarkan Güveloğlu, doğal yollarla güzelliğin sırlarını anlatıyor...İşte güzellik üçgeni ananas, hatmi ve portakal!


Herbalist Tarkan Güveloğlu, şifalı bitkiler ve yağlarla güzellik, gençlik kazanmaya yönelik çalışmalar sürdüren bir uzman. Güveloğlu, mükemmel cilde ulaşmak, kırışıklıklara, lekelere karşı savaşmak için doğal uygulamalar hakkında bilgilerini paylaştı...

Kadınlar güzellikte basit ve acil çözümler arıyor, çünkü moden hayatta "zaman" yetmiyor. Bir kremi alıp sürmek belki en pratik yol. Fakat cilt öyle karmaşık bir mekanizma ki, "Bu kremi sürdüm, bütün sorunlarım çözülecek" gibi bir düşünceyle hareket edemezsiniz.

İçinde yapay maddeler olan bir çok krem, daha sonra baş edemeyeceğiniz başka problemleri ortaya çıkarır. Sizin için en iyi yol; yeşil örtüdeki özler ve aromalardan destek almak. Esnek, sağlıklı bir cildin ipuçlarını arıyorsanız, tıbbi özellikleri olan çeşitli otlar ve çiçek, kabuk yağlarına başvurun.

Cildinize ipeksi bir dokunuş verecek uygulamalar uzmanlara danışarak öğrenin. Size bu yollardan birkaç ipucu vereceğim. "Güzellik üçgeni" olarak nitelediğim portakal, hatmi ve ananas'ın gücü, soğanın doğal kozmetik özelliği sizi üzen bir çok sorununuza deva olacaktır.
8 1

Hindistan cevizi yağı ve argan yağını bir arada kullanarak parlak, sağlıklı saçlar elde edebilirsiniz.

1 çorba kaşığı hindistan cevizi yağına 1 çorba kaşığıı argan yağı karıştırın. Banyodan önce saçınızı bu karışımla ovmak yeterlidir. Yarım saat bekledikten sonra doğal bir şampuanla yıkayın.
8 2

Sivilce, akne ve yara izleri için onarıcı etkisi olan hatmi çiçeğini kullanın.
Sorunlu bölgelere lapa yaparak uygulayın.

Ayrıca çiller ve lekelere de etkilidir. Bir çorba kaşığı yoğurda toz haline getirilmiş hatmi çiçeğini ekleyin. Bir kaç damla da kuşburnu yağı ilave edin, karıştırın.

Maskeyi sürün ve kurumasını bekleyin. Bu işlemi haftada üç kez tekrarlarsanız, çil ve lekelerin açıldığını göreceksiniz.
8 3

Birçok kadın için sorun olan sarı ve kahverengi lekeler için soğan suyundan yardım alın.

1 soğanı blendırda çekin. İçine birer çorba kaşığı salatalık suyu ve bal katın. Karışımı lekeler üzerine sürün. 20 dakika sonra yıkayın.

Soğan lapasını sivilcesi olanlar da kullanabilir. 3-4 haftalık uygulamadan sonra bu sorundan kurtulursunuz.
8 4