Doğal ve cool makyaj için gereken malzemeler!

Sokak kaykaycılarından ilham alınarak hazırlanan “Creatures of the Wind” defilesinde modellerin makyajları NARS makeup artistleri tarafından NARS’ın 2015 yeni koleksiyon ürünleriyle yapıldı.

Doğal ve cool makyaj için gereken malzemeler!

“Doğal ve Cool” olan Creatures of the Wind defilesinin look’unu taşıyan modeller, çilli yüzleri ve bronz tenleriyle yazın ışıltısını New York’a taşıdılar. Modellere doğal görünümleri bozulmadan ‘nude’, yani hiç makyaj yapılmamış gibi bir görünüm sağlandı.

Modellerin makyajında öncelikle NARS’ın renkli nemlendiricisi Pure Radiant Tinted Moisturizer kullanıldı. Ten makyajını mükemmelleştirmek için Stick Concealer uygulandıktan sonra Light Reflecting Setting Powder ile makyaj sabitleştirildi.

Yine alışılmışın dışına çıkan NARS makeup artistleri; Ligueria Lipstick ile yanakları renklendirirken,  gözler için Cream Blending Brush #12 fırça kullanarak Vent Salé Lip Gloss uyguladı! Nude makyajın en önemli dokunuşu olan kaşlar ise yukarı doğru taranarak Oural Brow Gel ile sabitleştirildi. Son olarak Vent Salé Lip Gloss hafif dokunuşlarla dudaklara uygulandı.

untitled-1.20150326123156.jpg

Fiyatlar:

Pure Radiant Tinted Moisturizer – 115,00TL

Stick Concealer – 75,00TL

Light Reflecting Setting Powder – 110,00TL

Liguera Lipstick (sınırlı sayıda üretilmiştir) – 80,00TL

Cream Blending Brush #12 – 95,00TL

Vent Salé Lip Gloss (sınırlı sayıda üretilmiştir) – 80,00TL

Oural Brow Gel – 70,00TL

cool.jpg

Yorumlar