Doğru iç çamaşırı nasıl seçilir?

.....



Güzel bir iç çamaşırı giymek için genç, incecik ve fit bir vücuda sahip olmanıza gerek yok. Size en uygun seçimi yapmak ve kendinizi iyi hissetmek istiyorsanız ELMAELMA'nın önerilerine göz atın!
9 1


Göğüsler; hem kadınların hem de erkeklerin bir kadında en fazla dikkat ettikleri bölgedir. Göğüsleriniz mükemmel olmayabilir ancak size uyabilecek doğru bir sutyen mutlaka bulabilirsiniz. Bugün piyasada çok çeşitli ve farklı tasarımları bir arada bulabilmeniz mümkün.
9 2


Göğüslerini büyük göstermek isteyen kadınlar için sutyenin içine konan silikon veya jelden jelden oluşan dolgular kullanılabilir. Ayrıca sutyenin içine dikilmiş pamuk dolgular da bir diğer alternatif. Silikon taktırmak istemeyenler, basit, ucuz ve acısız bu yöntemle göğüslerini olduğundan bir veya iki beden daha büyük gösterebilirler. Büyük göğüslü kadınlar ise, sırtın duruşundan kaynaklanan kamburluk ve göğüs sarkması nedeniyle kendine güvensiz bir ifade verebilir. Bu yüzden, göğüslerini olduğundan daha ufak ve dik göstermek için tasarlanmış, bedeni sıkıca saran, balenli, içi dolgusuz modeller seçmeliler.
9 3


Straplez, arkası açık elbise ve bluzlarla kullanmak için transparan askılı sutyenler veya göğüse yapışan sutyen kapları bulabilirsiniz. Cilde zarar vermeyen yapışkanlı kaplar size destek vererek güzel bir görünüm sağlayacaktır. Şayet göğüslerinize destek istemiyor ve daracık bir bluz giyiyorsanız, sadece göğüs ucuna yapıştırılan ufak kapları tercih etmelisiniz.
9 4