Dünyanın dört bir yanından güzellik sırları

Gizli kalmış bakım taktiklerini keşfedelim!



Doğal ürünlerle geleneksel tarifler, güzellik için paha biçilmez bir değer taşıyor.

Dünyanın dört bir yanında kadınlar, güzellikleri için farklı bakım yöntemleri uyguluyorlar.

Biz de 8 farklı ülkenin en çok uyguladıkları bakım yöntemlerini sizler için seçtik.
10 1

İsrailli kadınların güzelliklerindeki en büyük avantaj Ölü Deniz çünkü deniz tuzu güzellik için adeta bir iksir...

Suya deniz tuzu ilave ederek banyo yapmak cildin esnekliğini geri kazandırır, pürüzsüzleştirir. Daha elastik hale gelir, selülitlerin görünümünü azaltır.

Ayrıca sağlığı geliştirir ve daha genç olmaya yardımcı olur. Akne bakımında da deniz tuzu kullanmak çok iyi. Çünkü antiseptik özelliklere sahip. Cildi temizler ve kurutur.
10 2

Zeytinyağı akdenizli kadınların vazgeçilmezi.. Mesela bir çorba kaşığı zeytinyağıyla, bir çorba kaşığı limon suyunu karıştırıp cildinize uygulayarak siz de kırışıklardan korunabilirsiniz.

Güzellikleriyle meşhur İtalyan kadınların bir sırrı daha var! Ok gibi kirpikler için yatmadan önce her gece kirpiklerine hint yağı sürüyorlar. Biz de kirpikler için badem yağının etkisini için birçok kez vurgulamıştık ama hint yağını denemekte de fayda var.
10 3

Polonya'da kışlar sert geçiyor. Polonyalı kadınlar da ciltlerini korumak ve pürüzsüz, yumuşak bir tene sahip olmak için sıcak bal maskesi yapıyorlar.

Sıcak bal, çatlayan dudaklar içinde son derece etkili. Balı dudaklarınıza sürdükten sonra yarım saat bekleyin ve diş fırçasıyla hafifçe ovalayın. Bu yöntemle yumuşacık dudaklara kavuşun.
10 4