Dünyanın en cool 20 kadını!

Ünlü erkek dergisi GQ, en seksi kadınlardan sonra şimdi de en havalı kadınları seçiyor! İşte Kate Moss'tan Cara Delevingne, Gigi Hadid ve Kendall Jenner'a kadar uzanan cool kadınlar listesi...


Ünlü erkek dergisi GQ, en seksi kadınlardan sonra şimdi de en havalı kadınları seçiyor!

İşinde oldukça başarılı süper modeller, Film setlerinde güç kazanan aktrisler ve adını müzik tarihine yazdırmak isteyen müzisyenler… Bu başarılı kadınların hepsinin anlaşılmayan ortak bir özelliği var! Siz buna şans, hırs ya da tesadüf diyebilirsiniz, fakat hiçbir şey bu kadınların gerçekten çok havalı olduğu gerçeğini değiştirmez!

İşte GQ dergisine göre dünyanın en havalı ve cool kadınları!
22 1

Süper modeller listesinde yer alan Karlie Kloss, başarılı projeleriyle ve reklam kampanyalarıyla adından sıkça söz ettiriryor.

Victoria's Secret modelliğinin yanında Nike'ın marka elçiliğini de üstlenen Kloss, boş kaldığı zamanlarda Asya'lı Momofuku Milk Bar yiyecek markasıyla birlikte ürettiği gluten ve süt ürünü içermeyen kurabiyeleriyle uğraşıyor. Karlie's Kookies adıyla satışa çıkan kurabiyelerden edinilen gelir ise bir sosyal yardımlaşma vakfına gidiyor.

Karlie Kloss'un en yakın arkadaşı kendisi kadar güzel ve başarılı şarkıcı Taylor Swift!
22 2

Oscar ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence listenin 19. sırasında!

Güzel oyuncu çıkış yaptığı filmi Winter's Bone'da canlandırdığı karakterle ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu herkese kanıtlamıştı.

Dünyanın en seksi kadınları listelerinde yer aldığı gibi Forbes'un En Güçlü Aktrisler listesinde yer almayı başaran Lawrence'a yaklaşabilen tek kişi Angeline Jolie. Fakat Angelina Jolie popülerlik kazandığı ilk yıllarda oyunculuğuyla dikkate alınmazken Jennifer Lawrence oyunculuk yeteneği ve doğal karizmasıyla şimdiden Hollywood'un ağır topları arasındaki yerini aldı.
22 3

Oscar ödüllü Fransız oyuncu Marion Cotillard, beyaz perdedeki başarısıyla olduğu kadar güzelliğiyle de dikkatleri üzerine çekiyor.

Leonardo DiCaprio'dan Daniel Day Lewis'e kadar birçok başarılı erkeğin dikkatini çeken Cotillard yalnızca fransız olmasıyla bile son derece havalı!
22 4