Duygu Çetinkaya'dan Hilmicem'e U dönüşü...

Duygu Çetinkaya, Survivor Hilmicem İntepe hakkında herkesi ters köşe yatırdı. Duygu Çetinkaya Survivor'dan elenmesine sebep olan Hilmicem İntepe'yi çok sevdiğini söyledi.

Duygu Çetinkaya'dan Hilmicem'e U dönüşü...

Tv8 ekranlarında yayınlanan Aramızda Kalmasın programının bugünkü konuk yorumcusu Survivor All Star'dan ilk elenen isim olan Duygu Çetinkaya oldu.

Survivor Duygu Çetinkaya, Survivor All Star'a erken veda etmesine sebep olarak gördüğü Hilmicem İntepe hakkında bu sefer çok farklı açıklamalar yaptı. Her fırsatta Hilmicem İntepe ve Turabi Çamkıran hakkında sert açıklamalar yapan sivri dilli All Star bu sefer herkesi ters köşe yatırdı.

BEN HİLMİCEM'İ ÇOK SEVERİM

Ben Hilmicem'i çok severim, çok şey paylaştık. Beni hayal kırıklığına uğratan şey dürüst sandığım insanın beni bu şekilde göndermesi.  Beni yazması, beni elemesi sorunum değil benim. Keşke Hilmicem gelip bana ' Duygu tamam böyle ama ben senin adını yazıyorum' deseydi.

HİLMİCEM'İ FİLMDE BEN OYNATTIM

Çılgın Dersane 2 'de ben oynayamadım Murat'a Hilmicem'i ben önerdim. Hilmicem o filmde başrol oynadı. Biz 7 gün 24 saat birlikte değiliz belki ama çok yakındık, görüşüyorduk. Ben 3 ay sonra bitecek bir yarışma için değil ben bir ömürü düşünüyorum.

Yorumlar