Hollywood'da sıradan bir boşanma davası!

Eğer Hollywood'un en ünlü çifti olaylı bir şekilde boşanıyorsa, bize de bu ayrılığı en ince detayına kadar konuşmak düşer!

Ece Çavuşoğlu

Her şey Angelina Jolie ve Brad Pitt’in aynı dandik filmde rol almasıyla başladı. Birbirine aşık iki tetikçi evlenmiş de, onlara eşlerini öldürme görevi verilmiş. Önce birbirlerinin peşine düşüp, sonra birbirlerine ne kadar aşık olduklarına karar vermişler. Tabii, arka planda izlediğimiz magazin filmi de şahaneydi. Ünlü oyuncu, dünyanın en yakışıklı erkeği Brad, rol arkadaşı dünyanın en seksi kadını Angelina’ya aşık olup biricik karısını terk eder. 

En sıradan rolü bile Thelma ve Louise filmindeki otostopçu J.D. olan Brad Pitt nasıl oldu da böyle bir filmde rol almaya karar verdi bilemiyorum fakat kader ağlarını örüyor işte. Olan hanım kızımız Jennifer’a oldu. Bir süre üzülen Jennifer Aniston, ayrılığın ardından sayısız başarılı filme imza attı. Belki karşısına beyaz atlı prens çıkmadı ama kendi başına var olabilen, güçlü bir kadın olmayı başardı. 

Ve sonunda bu ilişkinin başından beri beklenen oldu, Angelina Jolie ve Brad Pitt çifti gerçekten boşanıyor! Haberi aldığımızda tabiiki içimizin yağları eridi, Jennifer Aniston’ın türlü giflerini sosyal medyada paylaşıp geyik yaptık fakat işin daha ilginç bir yanı var. Yıllardır hayranlıkla izlediğimiz yakışıklılar yakışıklısı Brad Pitt’in çocuk istismarcısı olduğu konuşuluyor! Biz tabii şok...

Korkmayın, tabii ki Brad Pitt sapık ruhlu bir çocuk tacizcisi değil. Brad Pitt Angelina Jolie ve 6 çocuğuyla özel uçaklarıyla seyahat ederken ergenlik çağındaki Maddox’la kavga ediyor, hepsi bu. 

Elbette Angelina’nın avukat sürüsünün biricik Brad’imizi karalamak için çıkardıkları söylentilere inanacak değiliz ama magazin basınıyla oluşturulmak istenen tablo gerçekten çok acımasız. Lafı daha fazla uzatmadan Jennifer Aniston’ın askerleriyiz diyor ve izninizle Angelina Jolie’yi mercek altına alıyorum.

Farkında mısınız bilmiyorum ama Angelina Jolie denilince aklımıza gelen imajla bugünkü imajı arasında dağlar kadar fark var. Aklım Karıştı, Tomb Rider, 60 Saniye ve Günahkar filmleriyle karşımıza çıkan seksi, asi, cazibeli ve gözü kara kadın, bugün 3’ü evlatlık 3’ü öz 6 çocuklu mazbut bir iyi niyet elçisi. Angelina Jolie ile ilgili tek değişmeyen şey neredeyse anoreksi derecesine yaklaşan kilosu. Kadın o kadar zayıf ki, bazı fotoğraflarına dikkatli baktığınızda şiş damarları görebiliyorsunuz. Evet, kırmızı halıda hala son derece alımlı ve güzel görünüyor ama ünlülerin böyle özel gecelere nasıl hazırlandıklarını hepimiz biliyoruz, bizi kandıramaz!

Geçtiğimiz senlerde Angelina Jolie’nin bir evde çekilmiş özel görüntüleri yayınlanmıştı. Kendisinden para isteyen aile üyelerinden biriyle telefonda konuşuyordu. Tırnaklarının içi pislik dolu, bitik bir Angelina vardı görüntülerde. Basına yansıyan fotoğraflar hakkında doğru düzgün açıklama bile yapılmamıştı çünkü Angelina Jolie Brad Pitt’le evlenerek ve Barış Elçisi olarak eski kötü imajını düzeltmişti. Artık kendini temize çıkarmak adına basına tek kelime etmesine gerek kalmamıştı. 

Evet, belki Angelina Jolie meşhur olmak için ünlü bir isimle birlikte olmadı fakat yıllar önce yaptığı çılgınlıkların üstünü Brad Pitt ile kapadı. Bir de birçok yönetmenin çalışmak için can attığı bir oyuncuyla evli olmanın getirdiği maddi güç bununla birleşince Angelina Jolie'nin kasasını doldurmak için harika bir şans yakaladığını söylememe gerek yok. Gelsin başroller, gitsin yönetmen koltukları. 

Sonra yok efendim Brad Pitt çocuk istismarcısıymış da, Angelina’nın yavrularına kötü davranıyormuş. Biz burada neler gördük canım, yemezler. Resmen Hollywood’un en çakal kadınından mağdur bir 6 çocuk anası yarattılar. İşte bunlar hep Amerika’nın oyunları! 

"Sitemizde köşe yazarı olarak yazı yazan tüm yazarlarımız yazdıkları yazı ve görüşlerden tamamıyla kendileri sorumludur. Köşe yazarlarının yazılarından dolayı İnternethaber Yayıncılık AŞ. (elmaelma.com) hiçbir şekilde yasal sorumluluk kabul etmemektedir."
Yorumlar