Eleanor Langston'un kusursuz manikür tavsiyeleri!

Paintbox güzellik merkezinin kurucusu Eleanor Langston, bizlere mükemmel manikür için kullanmamız gereken aletleri ve birbiriyle uyum sağlayan oje renklerini anlattı!

Eleanor Langston'un kusursuz manikür tavsiyeleri!

Manikür yaparken ve tırnaklarınıza oje sürüp, kendi kendinize başarısız nail art girişimlerinde bulunurken eskiden kullandığınız, pamuk, sünger gibi malzemeleri çöpe atmanın vakti geldi!

Fitness magazine's eski güzellik editörü ve Paintbox güzellik merkezinin kurucusu Langston,  mükemmel manikürünün sırrının kullandığı aletler ve renk kombinasyonları olduğunu söylüyor!

Langston'a göre kusursuz manikürün 1. adımı klasik manikür aletlerinden vazgeçip, bunların yerine maskara ve eyeliner  fırçası kullanmak.

Maskara fırçasını oje çıkarmak ve tırnaklarınıza sim uygulamak için iki farklı şekilde kullanabilirsiniz.

Ojelerinizi sildikten sonra, maskara fırçanızı asetona batırıp, tırnağınızdan çıkmamakta ısrar eden oje kalıntılarını temizleyebilirsiniz.  Ayrıca oje temizliğinin yanı sıra kütikül temizliğinde de oldukça etkili bir sonuç ortaya koyan maskkara fırçaları, ojelerinizin üzerine sim serpmenize de yardımcı oluyor.

Eğer tırnağınıza sürdüğünüz ojenin kalıcı olmasını istiyorsanız, oje uygulamadan önce tırnağınızı asetonlu bir pamuk yardımıyla iyice temizlemelisiniz. Tırnağınız yağlardan ve diğer bakım malzemelerinden temizlenmiş olmalı.

Neon renkli , canlı ojeleri daha feminen bir görünüme kavuşturmak için açık pembe renkli bir ojeyi manikürün son katmanı olarak uygulayın.

Ojelerinizi ve manikürünüzü eşsiz kılmak istiyorsanız, tırnak aksesuarlarını, taşlarını ve stickerları kullanmayı deneyebilirsiniz. İnternet üzerinden oje aksesuarı satın alabilir ya da kozmetik marketlere danışabilirsiniz.

Eleanor Langston, mükemmel nail art için en önemli şeyin denemek olduğunu söylüyor.  Ojelerle kendi stilinizi yaratmak istiyorsanız renkleri bir arada kullanmaktan ve yanlış yapmaktan korkmamalısınız. Hata yağtığınızda ya da sonucu beğenmediğinizde başa dönüp tırnağınızdaki tüm ojeyi güzelce temizlemelisiniz.

French manikür, düz çizgili ya da geometrik nail art uygulamaları için boyacıların kullandığı duvar bantlarından yararlanabilirsiniz.

Yüzeye tam yapışmayan bu batlar yardımıyla kusursuz manikür hayal değil!

Tırnağınızda figürler yaratmak için ise, küt uçlu eyeliner fırçalarından yararlanarak pratik desenler çizebilirsiniz.

paint-boks.jpg

Yorumlar