Erkeklere kadınlara dair sırlar veriyoruz!

..



Yüzyıllardır kadınların ne istediği en çok tartışılan 'mesele'lerden biri oldu. Üzerine yazılan yüzlerce şiir, senaryo bir yana konu yatak olduğunda aslında istekler çok açık!

Kadın sadece bir görev gibi öpülmeyi değil, içten gelerek isteyerek öpülmek ister. İlişkinize heyecan katmak istiyorsunuz ama kadınların yatak odasında ne istediğini biliyor musunuz?
6 1

Duygusallık ister


Kadın dozunda duygusallık bekler. Seks hep erkeklerle özdeşleşmiş de olsa, güzel giden bir ilişkide kadınların en çok üzerinde durduğu noktalardan da biridir. Tatlı sevgi sözcükleri, iltifatlar… Sıcak ve romantik hislerle başlamamış bir önsevişme kadını asla tatmin etmez. Seks sonunu da sevginizi ilan ederek ve sarılarak taçlandırırsanız, kendi krallığınızı ilan etmiş sayılırsınız.
6 2

Duymak ister


Elbette sıradan bir konuyu değil, onu kışkırtıcı, arzusunu körükleyen sözler duymak ister. Hatta isteklerinizi söyleyerek seksi iki taraf için de kusursuz hale getirebilirsiniz.
6 3

Bedenini tanıyan erkek ister


Kadın keşfedilmeyi sever. Erkeğin ona dokunarak zevk aldığı noktaları tanımasını bekler. Sonucu seks olan bir hikayenin giriş kısmı önsevişmeyse kağıt ve kalemi bu 'özel noktalardır'.


6 4