Elle Macpherson, kusursuz fiziğiyle şaşırtıyor!

"The Body" lakaplı Elle Macpherson, 50 yaşında olmasına rağmen kusursuz bir fiziğe sahip! Şaşırtıcı gençliğinin sırrının beslenme planı olduğunu söyleyen Macpherson, herkesi hayran bırakıyor.

Elle Macpherson, kusursuz fiziğiyle şaşırtıyor!

50 yaşındaki Elle macpherson kendisine  "The body" lakabını boşuna takmadıklarını kanıtlıyor.

Bayan vücut Elle Macpherson, Çarşamba günü Instagram hesabında paylaştığı fotoğrafta kusursuz vücudunu sergilemekten çekinmedi.

50 yaşındaki eski model Macpherson, ilerleyen yaşına rağmen hala genç bir kızın vücuduna sahip.

İngiltere'de satışa sunulacak olan zayıflamaya yardımcı, killi bir içeceğin tanıtım kampanyasında yer alan Elle Macpherson, elinde yeşil içecekle bir teknede poz verdi.

Super Elixir adlı içeceği sosyal medya üzerinden duyuran Elle Macpherson, paylaştığı fotoğrafın altına "Süper yüzdükten sonra …Süper yeşiller"  notunu düştü.

Verdiği bir röportajda yıllar boyunca vitaminler ve tozlar kullandığını söyleyen Elle Macpherson, akapunktur, refleksoloji gibi  alternatif tıp yöntemlerini de denediğini anlattı.

Bayan vücut lakaplı Elle Macpherson, "Ben bir peskateryanım, içki içmem, uyuşturucu maddeler ya da sigara kullanmam, başka ne yapabilirim ki? Zindeliğin ne kadar önemli olduğunun farkında değildim fakat yolunda gitmeyen bir şey olduğunu biliyordum ve bir gün doktoruma kendimi iyi hissetmediğimi söyledim. Doktorum bana vücudumun asidik özellikte olduğunu ve stres, seyahat düzensiz uyku gibi şeylere bağlı olduğunu söyledi." diyor.

Beslenme planında alkali dengesine  ve yağ-asit oranına dikkat etmeye başlayan Elle Macpherson kusursuz fiziğiyle herkesin heyranlığını kazanıyor.

17.20140717122101.jpg

Yorumlar