ElmaElma'nın Dinçer Güner röportajı

2015 yılında başımıza neler gelecek ünlü Astrolog Dinçer Güner anlattı...


2015 yılının en şanslı, en şanşsız burcunu merak ediyor musunuz? Siyasetten, futbol dünyasına bizi bu yıl neler bekliyor hepsi sevilen ve başarılı Astrolog Dinçer Güner ile yaptığımız röportajda.

Editörlerimizden Merve Evren'nin gerçekleştirdiği röportaj ezberleri bozacak!

Burçlar hakkında doğru bildiğimiz yanlışlar, 2015 yılı burç yorumlarınız, Dinçer Güner ile Naz Bayatlı'nın birlikte yazdığı 'Zamanlamanın Gücü' isimli kitabın içeriği ve ünlü Astroloğun verdiği eğitimler hakkında bilgiler bu haberde…
15 1

2014 yılının herkes için zor geçtiğini duydum. 2015 için bize vereceğiniz müjdeler var mı?

2015 senesinde de yine zorlu geçecek süreçler var ama Jüpiter'in Başak burcuna geçmesiyle bolluk, bereket ve şans açısından güzel gelişmeler olacak.

En çok hangi burçlar bu güzel gelişmelerden etkilenecek?

Öncelikle Başak ve diğer toprak grubundaki Boğa ve Oğlaklar kariyer ve maddi anlamda güzel gelişmeler yaşayacak ilk altı aylık dönemde.

Bunun yanı sıra Mart ve Nisan ayları boyunca Balık, Koç ve Terazi burçlarındakilere hayatlarında çok ani değişiklikler getirecektir. Bu değişimlerin olumlu olma ihtimalleri çok yüksek.
15 2

Peki 2015'i çok şanssız geçirecek bir burç var mı?

Şansız demeyelim de, yeni ev ödevleri alacak burçlar var. Son iki buçuk senedir Akrep'ti bunlar, şimdi Satürn'ün Yay burcuna geçmesiyle, Yayların omuzlarına biraz daha ağır yükler yüklenebilir bu üç sene boyunca.

Türkiye'nin burcu Akrep, bu sebeple bu yıl çok şaşıracağımız olaylar olacak mı?

Daha çok spor dünyasına ilişkin 2015 senesine damgasını vuracak bir takım olaylar bekliyorum. Özellikle yabancı uyruklu oyuncuların büyük problemler ve skandallar yaşaması mümkün.

Doping olayları ve haksız kazançlarla ilgili bir takım olaylar çok gündeme gelebilir.
15 3

Siyasi durumlar nasıl etkilenecek?

Uluslararası alanda çekişmeler görünüyor. Din, dini liderler, dini yerler ve dinle ilgili konularda bazı yaptırım ve zorlanmalar söz konusu. Türkiye açısından can sıkıcı durumlar olabilir bu yüzden.

Askeriyenin gücünün biraz daha toparlanmaya başlayacağını görebiliriz. Sınır komşularımızla olan gerginlik 2017 sonuna kadar devam edecek, umarım ki oralardaki gerginlikler bizim topraklarımıza sıçramasın ve Türkiye bu konuda biraz çekimser kalsın.

İkdidarı çok zorlayacak olan bir dönem var. 2015 sonu ve 2016 başı büyük bir kaos görünüyor orada, büyük bir hayal kırıklığıyla birlikte…

Seçim sonuçlarına çok fazla güvenilmemesi lazım. İktidarda dengeler oldukça değişecek.
15 4