ElmaElma'nın keratinli manikür deneyimi

Son zamanlarda adını sıkça duyduğumuz keratinli manikürü sizler için Pronail'de denedik...



Son zamanlarda çok duyduğum keratinli manikürü merak ettim ve araştırmalara başladım. Astoria Alışveriş Merkezi'nin içinde olan Pronail, her zamanki gibi bana en güven veren yer oldu ve ElmaElma ekibi olarak yola çıktık…

Günlük koşuşturmaların ve dış etkenlerin oldukça zarar verdiği ellerimi Pronail'e gönül rahatlığıyla teslim ettim.

Nedir bu keratinli manikür derseniz,

Keratinli manikür, el bakımının bütününü sağlıyor ve nem dengesini bozmadan kişiye özel tek kullanımlık paketlerle hijyenik şartlarda ellerimize hizmet veriyor.

Tırnak etlerinin sertleşmesini önleyen, şeytan tırnağı oluşumunu engelleyen ve en önemlisi tırnakların incelip kırılmasını ortadan kaldıran keratinli manikürün uygulaması da oldukça zahmetsiz.

Gelin keratinli manikür deneyimimi aşama aşama beraber inceleyelim…
13 1


Beni güler yüzüyle Seda Hanım karşılıyor. Ondan da konuyla ilgili biraz bilgi aldıktan sonra keratinli maniküre ilk olarak ojelerimi çıkararak başlıyoruz.

Bu sırada bana özel bir manikür paketi açılıyor. Törpüleri, eldivenleriyle herşey kişiye özel bu pakette.
13 2


Bu aşama işin sırrının yattığı yer.

İç kısımları keratinli olan eldivenler ellerime geçiriliyor. Bu sayede tırnak etlerim yumuşuyor ve aynı zamanda ellerime yoğun bir nem kazancı sağlanıyor.

Bu aşamada Seda Hanım'a insanların neden normal manikürü değil de keratinli manikürü tercih etmesi gerektiğini soruyorum.

Seda Hanım, normal manikürde eller suda bekletildiği için etlerin daha çok kabardığını ve manikürcülerin de ölü deri mi normal deri mi diye pek ayırt edememesi sonucunda etleri çok derinden kestiğini ve bunun sağlıklı bir durum olmadığını söylüyor.
13 3


Eldiveni giydiğim elimi sıcak sauna etkisi gösteren bir alete sokuyorum ve bekletiyorum. Bu sayede keratinin mucize etkisi daha çabuk kendini gösteriyor.

Bekleme sırasında öbür elime de eldiven giydiriliyor ve aynı işlemlerden nasibini alıyor.

Soğuk bir kış gününde bu aletle tanıştığıma ne kadar sevindiğimi de belirtmeden geçemeyeceğim…
13 4