ELMAELMA'nın Pharmagel Medikal cilt bakımı deneyimi!

Işıl ışıl pürüzsüz bir cilde sahip olmak tüm kadınların hayali...Denedik ve gördük ,Pharmagel Medikal Cilt bakımı pürüzsüz, bebeksi bir cilde kavuşmanızı sağlıyor!


Aralık ayına muhteşem bir başlangıç yapmak ve cildimi yeni mevsime hazırlamak için cilt bakımı yaptırmaya karar verdim.

Ergenlik döneminden itibaren sivilce problemiyle boğuşan biri olarak, pürüzsüz ve ışıltılı bir cilde sahip olmak benim için oldukça önemli. Her sabah cildimi ağır makyaj malzemelerinin altına gömmek yerine hafif bir makyajla sokağa çıkma fikri beni harekete geçirdi ve soluğu Astoria Pronail salonunda aldım.

Cilt Bakımı uzmanı Can Hınıslıoğlu, Pharmagel ürünleriyle yapacağı cilt bakımının beni pürüzsüz cilt hayalime kavuşturacağını söyleyince hemen kendimi cilt bakımı koltuğuna attım.
11 1

Bakımına başlamadan önce Can Bey, cildin tüm özelliklerini görmesini sağlayan büyüteçle cildimi kontrol etti ve karma bir cilde sahip olduğumu söyledi.

Cilt bakımının ilk adımı temizlik. Cilt temizliğinden sonra Can Bey gözlerime Pharmagel Eye Bauté göz pedlerini yerleştiriyor. Bu pedler göz çevresindeki kan dolaşımını harekete geçirerek bakım yapıyor. Böylece gözlerdeki şişliğe, mor halkalara ve torbalanmalara veda ediyoruz.


Pronail salonlarında yapılan cilt bakımında Amerikan Sağlık Bakanlığının 3 ayrı onayından geçmiş olan medikal cilt bakım markası Pharmagel kullanılıyor. Pharmagel'in Amerika'nın en güvenilir cilt bakım markası seçildiğini de belirtmeden geçmeyelim.
11 2


Cildim temizlendikten sonra Can Bey, gözümdeki bakım pedlerini kaldırıyor ve göz çevresine Eye Proté Kırışıklık Giderici Göz Kremi'ni uyguluyor. Göz pedlerini cilt bakımı sırasında tekrar takıyoruz.

Cilt temizliğinden sonra ise tonik uygulamasında şaşırtıcı bir sürprizle karşılaşıyorum çünkü Can bey toniği her zaman yapıldığı gibi bir pamuk yardımıyla uygulamak yerine spreyle yüzüme püskürtüyor. Toniğinizi sprey yardımıyla püskürterek uyguladığınızda etkilerini daha iyi hissadeceksiniz.
11 3

Bakımın 2. adımına geldiğimiz zaman Can Bey, yüzüme içinde cevizkabuğu tozu bulunan harika bir peeling uygularken, işlem hakkında ufak ipuçları vermeyi de ihmal etmiyor. Can bey, kullandığınız peeling ürününün cildinizi acıtmaması gerektiğini söylüyor. Ayrıca peelinginizi parmağınızla yüzünüze dağıtmanızda bir sakınca yok ama fırça yardımıyla yapılan temizlik kesinlikle daha etkili.

Her zaman çok sorunlu bir cilde sahip olduğumu ve cildimin düzelmesi için binlerce işlem yapılmasını söyleyen uzmanların aksine Can Bey, aslında cildimin çok problemli olmadığını söyleyince dünyalar benim oldu. Cildi temizleyip tonik ve nemlendiriciyle beslemek günlük bakım için yeterli, ayrıca Can Bey haftada 1 ya da 2 defa peeling uygulaması yapmayı öneriyor.
11 4