ELMAELMA'nın Shellac kalıcı oje deneyimi!

Tırnaklarınızda değişiklik yapmak ister misiniz? Sizin için Pronail'in kalıcı oje ve tırnak uygulamalarını denedik...İşte adım adım Pronail deneyimimiz!


Tırnak bakımı biz kadınlar için sıradan bakımdan çok, bir zevk haline geldi. Geçtiğimiz yıllarda ortaya çıkan nailart uygulamaları, kalıcı manikürler ve tırnak süsleri bizleri bu konuda özgürleştirdi.

Modanın tırnaklara yansıyan yönü sayesinde istediğimiz oje rengini bulabiliyor ve ruh halimizi tırnaklarımıza yansıtabiliyoruz!

ELMAELMA editörleri olarak farklı manikürleri denemek isteyen fakat bu uygulamalar hakkında bir fikri olmayan okuyucularımızı düşünerek Brise Lite tırnak uzatma ve CND Shellac kalıcı oje deneyimini araştırmak istedik. İşi uzmanından öğrenmek için de Pronail'e danıştık!

İşte bizim CND Shellac kalıcı oje ve Brisa Lite tırnak uzatma sistemi deneyimimiz!
10 1

Günlük hayatta rahat kullanılabilen, kalıcı renklere sahip, uzun ve kırılmayan tırnaklar hayal ederdik. Bu hayallerimizin gerçeğe dönüşebileceğini öğrenince hemen soluğu Astoria'daki Pronail salonunda aldık.

Bizi karşılayan Cemile Hanım isteklerimiz doğrultusunda bizi yönlendirdi ve en uygun işlemlerin CND Shellac oje ve Brise Lite tırnak uzatma tekniği olduğunu söyledi.

İşe ojelerimi çıkartarak başladılar…İşte ellerimin uygulamadan önceki ilk hali!
10 2

İşleme törpü yardımıyla kendi tırnaklarımı şekillendirerek başladılar.

Ardından ise Cemile Hanım takma jel tırnaklardan bana uygun boyutta olanları seçti ve tırnaklarımın ortasından özel yapıştırıcıyla sabitledi. Bu sayede tırnaklarım diplerinden hava alacak ve takma tırnak ucu gerçek tırnaklarıma zarar vermeyecek.

Tırnaklarımın uzaması için jel tırnak takıldıktan sonra Cemile Hanım takma tırnaklarımı keserek boyunu istediğim uzunlukta ayarladı ve özel bir aletle tırnak yüzeyini eşitleyerek pürüzsüzleştirdi.
10 3

Brisa Lite tırnak uzatma tekniği tırnaklarında çeşitli sorunları ya da tırnak yeme alışkanlığı olan kişiler için de kalıcı bir çözüm sunuyor.

Tırnak üzeri törpülenmeden uygulanan bu sistem doğal tırnağımı koruduğu için işlemi yaptırırken içim rahattı. Asit içermeyen ve tırnağı kurutmayan Brisa Lite sistemi uzun tırnakların hayalini kuran ama doğal tırnaklarının zarar görmesinden korkanlar için bire bir.

Cemile hanım işlemin devamında tırnaklara dolgu jeli sürdü ve ellerimi mavi ışıklı UV makinesine sokarak aynı işlemi 3 kez tekrarladı.

Sonunda ışıldayan muhteşem tırnaklara sahip oldum. Ve sıra CND Shellac ojeye geldi...
10 4