Teninize en çok yakışan oje renkleri

...



Renkli tırnaklar size kendinizi daha rahat ve güzel hissettiriyor, değil mi? Bundan sonraki manikür seansında ten renginize göre seçtiğimiz ojeleri deneyin. 'Çok' daha güzel hissetmenin ne demek olduğunu anlayacaksınız.

Oje rengini seçerken uyumlu olmayı göz önünde bulundurmak isterseniz ruj renginizi baz alabilirsiniz. Bunun dışında kıyafet dahil olmak üzere, hiçbir bağımlılık duymadan renk seçebileceğiniz en özgür makyaj malzemesi ojedir. Eğer gotik ya da punk tarzı sevmiyorsanız, ten rengini dikkate almak kaydıyla!
10 1

Solgun (mavi-beyaz) ten


Cildinizde mavinin alt tonları olduğu için patlayan renkleri özellikle plajlarda, yani renklerin en çok yakıştığı yerde kullanabilirsiniz. Sedef rengi dışında sıcak renklerin pastel tonları en çok size yakışacak.
10 2


Daha canlı renklerden hoşlanıyorsanız, koyu olmamak kaydıyla mavi ve yeşili tercih edebilirsiniz. Sarı ve tonlarıysa size yasak!
10 3

Açık ten

French manikür en çok size yakışıyor, bunu itiraf etmemiz gerek. Ten renginize yakın tonlardaki ojeler de ellerinizi daha zarif ve ince göstermek için harika bir seçim olacak. Bunun dışında sarı bazlı tüm renkler teniniz için uygundur.
10 4