Erkekleri korkutan 8'li

'Hiç bir şeyden korkum yok' yok diyen erkeklere sesleniyoruz ve erkeklerin korkularını gün yüzüne çıkarmaya hazırlanıyoruz.


Birçok erkek bundan ölümüne korkar. Bağlantı güçlü bir duygudur. Onlar sadece kadınlara değil birçok şeylere bağlanmaktan korkarlar. Örneğin; çiçeğe, evcil hayvanına… Bağlantı sözü erkek leksikomunda 'dehşet' sözüne eş anlamlı sayılır.
9 1

Onları doğru anlayın. Onlar seksin kendisinden korkmuyorlar, bunu iyi yapamamaktan korkuyorlar. Sizin onunla geçirdiğiniz vakitten zevk almamanızdan korkuyorlar. Ondan önceki partnerinizi dile getirmenizden çekiniyorlar. Bu da onlar için psikolojik bir baskı yaratıyor.
9 2

Kadınlar da bundan korkarlar, diğer kadınların olmasından. Düşünün ki, sevgilinizle birlikte eğlencedesiniz. İçeri çok güzel ve seksi bir kadın giriyor. O dakika kendinizi çok rahatsız hissediyorsunuz. Elbette sevgiliniz ona ilgi göstermeyebilir. Ama bu kadının varlığı bile sevgilinize sizden daha güzel bir kadının var olduğunu gösteriyor. Böylece bu fikir bile sizi rahatsız ediyor. Sizce erkek ne rahatsız olur mu?
9 3

Erkekler yalnız oturmaktan, tek kahvaltı yapmaktan, tek televizyona bakmaktan, tek yaşamaktan çabuk yoruluyorlar ve çok korkuyorlar.
9 4