Trend alarmı: Yüksek doz ışıltı

2013 ilkbahar yaz sezonu yüksek doz parıltı, ışıltı ve yanar döner efekti var. Stiliniz için lüks markaların koleksiyonlarından esinlenmeye ne dersiniz?


2013 ilkbaharına biz hazırız. Yüksek doz metalik ışıltıyla kaplı kıyafetler bu baharın en değerlisi. Futuristik metal tonlar ve metal taşlar koleksiyonlardaki yerlerini çoktan aldı.

Ayakkabınıza, çantanıza, kıyafetlerinize veya ojenize biraz hareket katma zamanı şimdi. Cesur ve göz alıcı bir sezon bizi bekliyor diyebiliriz. Bakalım lüks markaların koleksiyonlarında hangi parlaklıklar var!
9 1

Metal efektli deri omuz çantası Burberry ilkbahar koleksiyonunun en ünlü parçası. Yanar döner yeşilli mavili olan bu çanta, pastel renkteki elbiselerinizin enerjisini yükseltmek için pratik ve şık bir parça.
9 2

Ayaklarınıza ayna etkisi verecek bir çift topuklu ayakkabı. 2013 ilkbaharının en parlak ayakkabıları Miu Miu'dan ve tamamen deri. Futuristik inen topuğu da harika.

Bu ayakkabılar her renkle kombinlenebilir. Koyu renk bir pantolonla ve üzerine düz bir bluzla bile sizi bambaşka bir silüete sokacak ayakkabılar söz konusu.
9 3

Dijital desenlerin arasından gelen parlaklık da var bu sezon. Mary Katrantzou tasarımlarında en sevdiğimiz jakarlı beyaz ipekli saten elbise modelini sunuyor yine.

Hanımefendi bir silüet, tek bir parçayla ve zarif desenlerle mümkün. Geriye sadece aksesuarlara odaklanmak kalıyor.
9 4