Bir erkek evlilikten neden korkar?



İlişkiniz harika gitse bile, konu daha ciddi bir bağlılık sözü vermeye gelince erkeklerin yüz kaslarında bazı değişimler göreceksiniz, işte buna korku diyoruz hanımlar!

Eğer bu korkulara sebep olan şeyleri öğrenirseniz, asla hazırlıksız yakalanmazsınız. Yani önce haberimize, sonra gelinlik modellerine bakabilirsiniz.
12 1


Partneriniz kendi alanını çok fazla koruyor ve size karşı bu konu hakkında abartıllı tavırlar sergiliyorsa, evlilikten çekinebilir. Zaman içinde onun sizden kopmak istemediğini ve evlilik fikrini açacağından emin olabilirsiniz. Çünkü erkekler bir kadına göre çok daha kolay alışırlar.
12 2


Gözü dışarda bir erkek eve tabii ki bağlı kalmaktan korkar. Başka kadınlarda çeşitli keşifler(!) yapmaya çalışırken seks-aşk dengesini kaybedebilir. Bu erkekle sizin ilişkiniz zaten evlilik boyutuna gelmeden bitecektir.
12 3


'En iyisi' diyen bir erkek sunulandan daha da fazlasını ister, sizin mükemmel yemek yapmanız onun için hiçbir zaman yeterli olmaz. Bu sadece ilişki için değil, tehlikeli bir modern zaman kişilik sorunudur. Bir psikologdan yardım almasını önerin.
12 4