En güzel giyinen 8 Model!

Podyumda en güzel kıyafetleri sergileyen modeller kendi stillerini yaratmakta da oldukça başarılı! İşte podyumun en güzel giyinen 8 modeli...


Podyumda en heyecan verici kıyafetleri giyen modellerin hepsi özel hayatlarında aynı etkileyici görünüme bürünemiyor.

Ancak bazıları var ki, Kırmızı Halı davetlerinde ve kokteyllerde gördüğümüzde şıklıklarıyla başımızı döndürdükleri gibi sokakta da gerçek birer stil ikonuna dönüşüyor.

Cesur kıyafet seçimlerini kusursuz vücutlarıyla birleştireb modellerin günlük hayatlarındaki stillerini sizler için mercek altına aldık.

İşte Kate Moss'tan Gisele Bünchen'e en iyi giyinen 8 top model!
10 1

Uzun yıllardır moda dünyasının kraliçesi olan Kate Moss'un tacını kimseye kaptırmaya niyeti yok gibi görünüyor.

Alexander McQueen'in en büyük ilham kaynaklarından biri olan Moss, 90'lı yıllardan bugüne kadar gündemde kalmayı başarabilen bir isim.

Günlük hayatında giydiği skinny jeanler ve deri ceketlerin yanı sıra şık ve cesur tulumlarla da gördüğümüz Kate Moss, trend belirleyici olmaya devam ediyor.

Kate Moss'un çabasız stili moda dünyasının devleriyle birlikte çalışmasına da yardımcı oldu.
10 2

Yalnızca 21 yaşında olmasına rağmen Cara Delevingne en iyi giyinen modeller arasında yer almayı başarıyor.

2012 yılında moda dünyasına adım atan Delevingne, Milan, Paris ve Londra moda haftalarında moda devlerinin podyumlarında boy gösterdi.

Gerçek bir stil bukalemunu olan Cara Delevingne, kırmızı halıda taşıdığı tuvaletler kadar günlük parçalarla da şıklığını sergiliyor.
10 3

Karlie Kloss gerçek bir trendsetter!

Kendiyle özdeşleşen küt saç stilini bir markaya dönüştüren Kloss, aynı zamanda kırmızı halıdaki cesur seçimleriyle de ön plana çıkıyor.

Skinny jeanlerin içinde çabasız şıklığı yakalayan Kloss, bu dönemin modellerinin stilini özetliyor.
10 4