En iyi mangal mekanları!

Güzel havalarda piknik ya da mangal yapmak en sevilen aile etkinliklerinden biri. İşte keyifli piknikler için en güzel mesire yerleri!


Havalar güzelleşmişken ailenizle ve sevdiklerinizle mutlu hafta sonları geçirmek istiyorsanız, İstanbul dışına çıkmanıza gerek yok.

İstanbul’un mesire yerleri hem temiz hava, hem doğal güzellikler, hem de dinlenme açısından güzel fırsatlar sunuyor.
18 1

Hafta sonu planınız varsa ve nereye gideceğinizi bilmiyorsanız, işte sizin için birkaç alternatif...
18 2

Şehir merkezine çok yakın olmasının yanı sıra 1500 dönüme yayılan gür ağaçları ve rekreasyon alanlarıyla da oldukça ilgi çeken Fatih Ormanı, günün her saatinde gezip görülebiliyor.

İsterseniz giriş bölümündeki kafeteryanın nefis yiyeceklerinden tattıktan sonra yüğrüyüşe çıkın, isterseniz ana yolu takip ederek ormanın derinliklerine inin ve beğendiğiniz bir piknik masasında güzel bir sofra kurun. Unutmadan Fatih Ormanı bisiklet tutkunlarının da sıkça uğradığı bi mesire alanı. Ayrıca çocuğunuz için de tesisin girişinde hemen soldaki geniş çocuk bahçesini tercih edebilirsiniz.

Nasıl gidilir?

Tesise Maslak Büyükdere Caddesi-Sarıyer yolu üzerindeki Bahçeköy tabelasından 3 km sonra ulaşılıyor. Alt giriş ise Şişli-Ayazağa yönünde.
18 3

Ünlü şair Mehmet Akif Ersoy adına kurulan mesire yeri, Sarıyer ve Levent gibi yerleşimlere yakınlığı dolayısıyla tercih ediliyor.

Kaliteli bir restorana ve bakımlı oturma alanlarına sahip olan mekân kalabalık gruplar için de ideal. Restoranda soğuk içeceklerin yanı sıra, çay ve Türk kahvesi servisi de yapılıyor.

Nasıl gidilir?

Her yaştaki futbol tutkunları için mini futbol sahası ve neredeyse anıtlaşmış ağaçlarıyla ünlü tesise Maslak’tan 10, Sarıyer’den ise 7 dakikada ulaşılabiliyor. Tesis Bahçeköy’ün içinden Sarıyer’e inen Çayırbaşı Caddesi üzerinde yer alıyor.

Tel: 0216 226 36 31
18 4