En kolay dudak dolgunlaştırma yöntemi!

Estetik Dermatolog Yardımcı Doçent Dr. Melisa Eczacıbaşı, sadece 15 dakikalık tek seansla 12 aya kadar dolgun dudaklara sahip olmanın sırlarını veriyor...


Bakım, güzellik ve estetik görünme bir kadın için vazgeçilmezler arasındadır. Bir kadın çantasında mutlaka bir göz kalemi, bir allık ve dudakları için bir parlatıcı bulundurmaya özen gösterir. Siz de kendisine önem veren ve güzel görünmek isteyen kadınlar arasındaysanız acısız ve ağrısız bir şekilde muhteşem bir gülüşe ve iddialı dudaklara sahip olabilirsiniz.

İşte tek seanslık dudak dolgunlaştırma yöntemi hakkında detaylar...
8 1

Yardımcı Doçent Dr. Melisa Eczacıbaşı, tek seansa dudak yapısı ince olan kadınların imdadına yetişiyor.

Dolgun ve belirgin dudaklar için özel bir uygulama gerçekleştiren Dr. Melisa Eczacıbaşı, tıbbi yöntemi tek seansta ve ortalama 15-30 dakikada sonlandırıyor.

Uygulamadan önce bölgeye anestezik etkili bir krem sürüldüğünü belirten Dr. Melisa Eczacıbaşı, “Bir süre beklendikten sonra dudak çizgilerinin içine ve dudak yapısına da dolgu maddesi enjekte ediyoruz. Bu sayede dudak çizgisi belirginleşip dudakların daha dolgun bir görünüme sahip olması sağlanıyor” şeklinde anlattı.

Dr. Eczacıbaşı, uygulama sayesinde dudakların 6 ila 12 ay arasında bu görünümünü koruduğunun altını çizdi.
8 2

Muayenehane şartlarında gerçekleştirilen işlemin tamamen doğal olduğuna dikkat çeken Dr. Eczacıbaşı, “Kesinlikle hiçbir yan etkisi bulunmamaktadır. Dudaklar yüzün önemli bölgelerinden birisi olmakla birlikte yüzün şekline çok anlam ve estetik katabilen bir bölgedir. Dolayısıyla yaptırırken doğallığın ön planda olması gerekir” dedi.
8 3

Kızlar genç yaşta lazer epilasyon, burunda estetiği, göğüs büyütme veya şekil değiştirme talepleriyle gelirlerdi. Ancak son dönemlerde daha farklı isteklerle başvurabiliyorlar. Özellikle dudak bölgesinde yoğunlaşıp mezuniyet gibi önemli günler öncesinde daha dolgun gösterebilecek dolgunlaştırmaya yöneliyorlar. 16-18 yaş arasında büyük bir talep artışı var.
8 4