En risksiz makyaj stili!

Sade görünmeniz gereken davetler ya da ilk defa karşılaşacağınız insanlarla bir arada olacağınız durumlar için nasıl makyaj yapmalısınız?

En risksiz makyaj stili!

Sade fakat ışıltılı bir makyaj görünümü ilk defa karşılaşacağınız insanların karşına çıkmak için ideal.

Uçuk pembe dudaklar ve şeftali tonlarındaki allıkları, göz makyajınızda şampanya gibi natürel tonları tercih edebilirsiniz.

Üstelik şeftali tonları hem beyaz tenlilere, hem de esmerlere yakışan bir ton. Yumuşak ve doğal bir görünüm için makyaj çantanıza şeftali tonlarında bir allığı sürekli bulundurabilirsiniz.

Dudaklarınıza uçuk tonlarda bir makyaj uygulayacağınız için pürüzsüz güzelliğini öne çıkarmanız daha önemli. Bunun için dedudaklarınıza düzenli olarak peeling uygulamayı unutmayın. Şeker ile dudaklarınıza peeling yaparak üzerindeki pul pul olmuş derileri temizleyebilirsiniz.

Mesela, tüm kadınlar sevgililerinin aileleriyle tanışma zamanı geldiğinde paniğe kapılır ve en iyi şekilde görünmek ister.

Sizi yeterince strese sokacak olan bu gibi durumlarda bir de makyajınız hakkında endişelenmemeniz için doğal güzelliğinizi ön plana çıkaran sade bir makyaj tercih etmelisiniz.

YOK GİBİ MAKYAJ NASIL UYGULANIR?

HABER İÇİN TIKLAYIN!

Yorumlar