En rüküş jüri Popstar 2013'te!

Ekran başındakileri güldüren rüküş jürinin haline bakın!


Popstar 2013 dün akşam 5. bölümüyle Star Tv ekranlarındaydı. Bir yarışmacının arkadaşlarına veda ettiği gecede neler yaşandı?

Bülent Ersoy ve Orhan Gencebay programa yine geç katıldı. Burcu Esmersoy taşlarla süslü zarif elbisesi ve başarılı sunumuyla yine büyüledi.

Yarışmacıların kostümleri eleştirildi fakat jüri üyeleri kendi rüküşlüğüyle ekran başındaki izleyicilerden geçer not alamadı. İşte ELMAELMA notları!
6 1

Baştan aşağı mora bürünen Bülent Ersoy jurinin en rüküşüydü. Üst kısmı straplez payetli elbisesi 2013 mezuniyet elbise modellerinden seçilmiş gibi.

2013 ilkbahar mor makyaj modasını baştan aşağı yüzünde ve kıyafetlerinde canlandıran Ersoy, bu trendi yanlış anlamış olacak ki bir tek allığını mor kullanmamış. Mor renk ona çok iyi gitmiş, hatta dudaklarını normal büyüklükte göstermiş! Biz, en çok 'perde' görünümlü kaftandan şatafatlı mor şalını beğendik divanın. Onun bu görüntüsünden esinlenip insanın perdeden şal yapası bile geliyor.

Önceki haftalara nazaran derli toplu topuz yaptırdığı saçlarına bir balerin tacı oturtması diva mı, genç kız mı, prenses mi? sorularını akla getirdi.
6 2

Tek renk şıklığını kendine ilke edinmiş Orhan Gencebay, gömleğinden ayakkabısına, takımına ve yakasındaki çiçeğe varana kadar yanar döner griydi.

Son günlerde Bülent Ersoy'dan etkilenip, parıltı detaylı ceket takımlarını tercih etmeye başlayan Orhan Baba, özellikle yakın plan çekimlerde juri koltuğunun rengiyle bütünleşen bir stil sundu bizlere.

Gencebay da, 2013 metalik trendini takip eden sanatçılardan. Fakat 2013 metalik renk modası ve stilleri kadınlar için bunu hatırlatalım istedik.
6 3

Demet Akalın son zamanlarda tercih ettiği spor görünümü yine korumak istemiş belli ki. Fakat sadece jean pantolonu ve beyaz gömleği giyse iyiydi.

Takıp takıştırmayı çok seven Akalın, tüm boynunu kat kat kaplayan 'çiğ' altın rengi boncuk kolyeleriyle ilk bakışta komik gelse de, gözümüzün alışmasıyla kendini kabul ettirdi. 2013 büyük akesuar modasını Bülent Ersoy'a yaranayım diye abartan Akalın umarız bir daha bu hatayı yapmaz.

Bir programa konuk gider gibi giyinmesini ve deri yelekle jüri koltuğuna oturmasını ona yakıştıramadık.
6 4