En sevdiğimiz doğal bakım ürünleri

ELMAELMA evde kolayca uygulanabilen doğal bakım ürünlerinden oluşan favori listesini sunuyor! Bu ürünlerle kendi güzelliğinize bakmaya doyamayacaksınız!


Doğa bize hizmet etmeyi asla bırakmıyor. Sağlığımız için, yaşamımızı sürdürebilmek için nasıl ki doğaya ihtiyacımız varsa, güzelliğimizi de en iyi besleyen yine doğa!

Elmaelma olarak vazgeçemediğimiz natürel bakım ürünlerinden ve evde hazırladığımız doğal karışımlardan bir liste hazırladık!
9 1

Mükemmel bir soyucu olan şeker sadece yüzeydeki değil, kıl köklerine yakın dokuyu da temizliyor.

Bir adet kesme şekeri iki yemek kaşığı gliserin ya da cildinize uygun bir başka bitki yağıyla karıştırın. Biz aloe verayı öneririz. Daha sonra karışımı avcunuzun içine alarak dairesel hareketlerle yüzünüze uygulayın. Ilık suyla durumalamadan önce 5 dakika bekleyin.
9 2

Rahatlatıcı ve güzel bir masaj için aromatik yağların gücünden faydalanmamak olmaz! Bize gereken malzemeler: Badem yağı, Jojoba yağı, 3 damla nane yağı,1 damla biberiye yağı, 1 damla çay ağacı yağı,1 damla zencefil yağı

Tarif ise;

Bir şişenin içerisine badem yağıyla jojoba yağını karıştırın ve diğer yağları düzerine damlatın. Masaja başlamadan önce şişeyi çalkalayın.

Evde ayak masajı nasıl yapılır? Görmek için tıklayın!


9 3

Poşet çay, göz altında oluşan şişkinlikleri dindirmek için oldukça etkilidir. Demlenmiş poşet çayı buzlağa koyun. Bir pamuğu zeytinyağına batırın ve göz kapaklarınıza ve göz torbalarına sürün. Daha sonra soğumuş poşet çayı gözlerinizin üzerine yerleştirin ve 10 dakika bekleyin.
9 4