Ereksiyon problemi yaratan 7 şey!

Seks hayatınızda ereksiyon problemiyle karşılaşıyorsanız bu önerilere mutlaka göz atın! İşte basit ereksiyon sorunlarınız için acil çözümler …


Genellikle erkeklerin seks için daima hazır olduğuna inanılır. Ve erkeklerin bu kadar düşkün oldukları sekse soğuk yaklaşması ya da bocalamaya başlayan seks hayatınızı düzeltmek için bir şey yapmaması kadınları şaşırtan davranışların başında gelir.

Eğer seks hayatınızda ereksiyona bağlı problemler yaşıyorsanız sorunun kaynağına ulaşmalısınız.

Ciddi bir fizyolojik probleminiz olmadığı sürece uygulayabileceğiniz pratik çözümleri sizler için derledik.

İşte sekste ereksiyon problemiyle savaşan tüyolar!
9 1

Eğer yatak odanızın çok ince duvarları varsa ve komşularınızın konuşmalarını bile rahatlıkla duyabiliyorsanız bu hem sizin hem de partnerinizin dikkatini dağıtan bir unsur olabilir.

Partneriniz sekse yeterince konsantre olamadığı için ereksiyon problemi yaşıyor olabilir.

Journal of Sex Medicine dergisinde yayınlanan bir araştırmaya göre yatak odanızın ya da partnerinizle seks yaptığınız alanda mahremiyet sorunu varsa bu durum erkeklerin ereksiyon problemini tetikleyebilir.

Başkalarının sizi yanlışlıkla da olsa duyabileceği ya da görebileceği alanlarda seks yapmaktan hoşlanmayan partnerinizi zorlamak yerine onun hoşuna gitmeyen koşulları değiştirmeye çalışın.
9 2

Erkeklerin prezervatif kullanmaktan kaçınmakta pek de haksız sayılmaz! Prezervatiflerin erkekleri psikolojik olarak kötü etkilediği bir gerçek.

Bilim adamları prezervatifin erkekleri sekste kötü etkilediğini kanıtladı. Eğer hamilelik ve cinsel hastalıklar konusunda hassas davranıyorsanız, prezervatif kullanmak partnerinizle uzlaşmaya gideceğiniz bir konu olmaktan çıkar.

Bu sorunu yaşayan erkekler prezervatif kullandıklarında normalden daha fazla uyarılmaya ihtiyaç duyar. Partnerinizin bu sorununu önlemek için prezervatif kullandığınız sırada ona daha fazla ilgi gösterebilirsiniz.
9 3

Mayo Kliniği her 3 erkekten 1'inin erken boşalma problemi yaşadığını belirtti.

Eğer başka bir hastalığın ya da kullandığınız bir ilacın yan etkisi olarak erken boşalma sorunu yaşamıyorsanız bu probleminizi geciktirici kremler ve geciktirici etkili prezervatifler kullanarak önleyebilirsiniz.
9 4