Erkeğinizi kendinize bağlamanın ipuçları

Sevgilinizin bağlanma sorunu olduğunu düşünüyorsanız, tam size göre bir haberimiz var!


Erkekler kadınlara göre daha geç ilişkiye adapte oluyor. Bu onun kafasından geçen bir sürü düşünceyle de alakalı olabilir, iç güdüsel sebeplerden de...

Çoğu kadın ilişkisine kısa bir sürede adapte olurken erkek bir adım geride duruyor. Ama bu hep böyle gidecek değil elbette!

Basit yöntemlerle onu kendinize bağlamanız mümkün...
10 1

Onu mümkün olduğunca güldürün… Evet yanlış duymadınız! Erkekler kadınları hep güldürmek zorundadır tabusunu yıkma vakti geldi...

Erkekeler en çok ilişkilerdeki sıkıntılardan kaçmak için bağlanma sorunu yaşar. Bu yüzden siz onu güldüren, mutluluk veren kadın olun.
10 2

Mutfakta iyi misiniz? Eee 'Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer' sözünü bildiğiniz gibi, bu yöntemin ne kadar işe yarayacağını da bilmeniz lazım.

Erkeklerin hemen hemen hepsi kendisi için özel yemekler yapan kadınlara bayılır. Sevgilinizin sevdiği yemeği arkadaşlarına sorun ve ona sürpriz bir masa hazırlayın. Ne kadar keyifli vakit geçireceğinize garanti veriyoruz.

Tabii yemek yapmaktan anlamam derseniz bir yemek kitabından yardım almayı ihmal etmeyin…
10 3

Biz kadınlar yakın kız arakadaşlarımıza ne kadar düşkünüz değil mi? Onlar da öyle…

Erkekler, sadece erkeklerden oluşan bir arkadaş grubuyla vakit geçirmekten çok hoşlanıyor. İşte tam da bu noktada akıllı davranmanız lazım! Sevgilinize erkek arkadaşlarıyla ilgili trip atmak yerine, o grupla iyi geçinmeyi deneyin.

Sevgilinizin erkeklerden oluşan grubu sizi ne kadar severse ve iyi anlaşırsa sizin için o kadar güzel olur.
10 4