Erkekler göğüslere neden bu kadar düşkün?

Erkeklerin iki tutkusu futbol ve göğüsler arasındaki benzerlik nedir? İşte erkeklerin göğüslerimize bu kadar düşkün olmalarının sebepleri...


Futbol ve göğüslerinin ortak noktası nedir? Erkeklerin çocukluklarından beri vazgeçemedikleri tutkuları göğüsler onlar için ne ifade ediyor? Hangi formda olursa olsun, seksi sütyenlerle birleşip erkekleri çıldırtmaya yetiyor.

Öyle ki, onlara tatlı kedicikler, hava yastığı ya da bluz tavşanları gibi isimler taksalar da, kadın göğüslerinin toplumda aslında şaşırtıcı bir şekilde öne çıkan bir önemi var.

Peki erkeklerin kadın göğüslerine olan aşklarının temelinde ne var?
10 1

Büyük ya da küçük, spor sütyeninde ya da siyah seksi bir sütyende olsun göğüsler doğurganlığın simgesi.

Göğüsler bir kadının beslenmeyi ve hayatı devam ettirecek gücünün simgesi. Aynı zamanda ergenlik döneminin başlangıcını simgeledikleri gibi göğüsler,kadınların üretkenliğinin de bir sembolü.

Bu nedenle Pamela Anderson'un göğüslerini nefes kesici bulurken Ned Beatty'nin erkek göğüslerinden etkilenmiyorlar.
10 2

Her iyi eş, kadın göğüslerinin ilkel libidinal bölgesine çok yakın olduğunu bilir.

Göğüsleri sevmelerinin bir başka nedeni de, eğer bu bikini bombalarını nasıl kavramak gerektiğini bilirlerse bir kadını zevkin doruklarına taşıyabilirler.
10 3

Hangi gazeteye, dergiye ya da mağaza kataloğuna bakarsanız bakın kadınların göğüs dekoltesinin vurgulandığını görürsünüz.

Göğüsler yalnızca estetik cerrahi alanında ya da film endüstirisinde kendi varlıklarını ispatlamadı, aynı zamanda reklam ve pazarlama alanlarında da gücünü ispatladı.

Çikolata reklamlarında yoğun olarak göğüs dekoltesi kullanılması ya da göğüs şekilli mouse padlerin bu kadar çok satılmasının başka bir nedeni olabilir mi ?
10 4