Erkekler nasıl bir sevgili ister?

Erkeklerin tam olarak nasıl bir kız arkadaş istediğini bilen var mı? Bakın erkekler kendilerine partner seçerken nelere dikkat ediyor!



Erkeklerin kadınları çözemiyoruz yakınmalarını her zaman duyuyoruz. Peki ya biz kadınlar onların tam olarak ne istediğini kestirebiliyor muyuz?

Erkeklerin kafasında belli başlı düşünceler var ve genelde kız arkadaşlarını bu kriterlere göre seçiyorlar. Bakalım erkekler nasıl bir kız arkadaş istiyor...
9 1



Güzel gülen

Gülümsemesi güzel olan kadın her erkeğin rüyası…

Birçok kusurunu o gülümsemeyle kapatabilen kadın erkekler için bir adım önde.Erkekler kadınların dekolte giyip kat kat makyaj yapmasındansa güzel bir gülümsemeye sahip olmasını tercih ediyor.

Bir sıcak gülümsemeyle yapamayacağımız birşey yok diyen erkekler asık suratlı kadınlarla uğraşmak istemiyor...
9 2


Bakımlı

Bakımlı bir kadın her erkeğin aklını başından alabilme özelliğine sahiptir. Erkekler özellikle el ve ayak bakımına çok önem veriyorlar.

Doğallığı seven, makyajdan abartılı aksesuarlardan nefret eden erkekler bile sevgililerinin hep bakımlı olmasını istiyor.

Hanımlar hem kendiniz için hem de partneriniz için kişisel bakımızı her zaman yaptırın.
9 3


Az masraflı

Türk toplumunda 'erkek adam hesabı öder' ' erkek adam kızın elini cebine attırmaz' tabularından aslında çoğu erkek oldukça rahatsız. Onlar kadınların arada sırada olsa bile ellerini ceplerine atmasını istiyor.

Her masrafını erkek arkadaşına yıkmaya çalışan kadınlar erkeklere göre pek güven verici değil! Ayrıca sürekli lüks yerlere gitmek isteyen, pahalı hediyeler bekleyen kızlardan da erkekler arkalarına bakmadan kaçmak istiyor.
9 4