Erkekler ruj renginizden ne anlıyor?



Makyajımıza özeniyor ve pahalı rujları gözümüzü kırpmadan makyaj çantamıza ekliyoruz. İtiraf edelim hanımlar, bunu en çok 'onlar' için yapıyoruz. Bu yüzden yanlış seçimler yapma riskini göze alamayız!



Men's Health dergisi editörü Matt Bean, bir erkek ve uzman gözüyle ruj renkleri hakkında bazı karakter yorumları yapılabileceğini söylüyor.



Nasıl mı?
8 1

Doğal


"Dudağınızın düzgün kıvrımları yoksa ve çok inceyse pek de tavsiye etmiyoruz. Açık renklerin dudağı daha kalın gösterdiği kesin, fakat erkekler bunu bilmez! Gözlerinizden sonra ilk olarak buraya bakıyorlar ve makyaj taktiklerinden haberleri yok. Sadece gördüklerini anlarlar. Dolgun dudaklarla çok çarpıcı, ince dudaklarla çok silik olduğunuzu düşünebilirler."
8 2

Pembe


"Hem romantik, hem maceracı, hem de kendine gerçekten güveniyor! Sade bir makyajı tamamlamak için pembe ruj gibisi yoktur. Fakat çok kontrast renklerde giyinmişseniz çingene gibi görünebilirsiniz, aman dikkat!

Doğru tonu bulursanız pembe dudaklara bayılıyoruz."
8 3

Canlı kırmızı


Çok ince bir denge gerektiriyor. 'Hey; herkes bana baksın, yeni insanlarla tanışmaya hazırım!' demek istiyorsanız bu renk tam size göre. Kırmızı bir ruj bizi hipnotize de edebilir, arkamıza bakmadan kaçırabilir de... Günlük makyajda kaçınmanız gereken bir renk olduğunu düşünüyorum.
8 4