Erkekler ve seks hakkında bilmediğiniz 7 şey!

Şaşırmaya hazır olun işte erkekler ve seks hakkında bilmediğiniz 7 gerçek!


Erkekler icin seks bir pizza gibidir; kötü ve soğuk olduğunda bile güzel bir yiyecek! Sizce bu erkeklerin gerçek düşüncesi mi yoksa bir genelleme mi?

Psikolog Abraham Morgentaler," Her zaman kadınlar ve erkekler arasındaki farklılıklar üzerine konuşuyoruz, fakat bunu biraz abarttığımızı düşünüyorum." diyor.

"Why Men Fake It" kitabının yazarı Dr Abraham Morgentaler'dan erkekler ve seks hakkında şaşırtıcı gerçekler!
9 1

Psikolog Dr. Abraham Morgentaler, bir hastasının sürekli olarak orgazm taklidi yaptığını ve bunu nasıl durduracağını bilemediğini anlatıyor.

Genelde erkeklerin orgazm taklidi yapamayacağı düşülse de birçok erkek orgazm taklidi yapıyor ve daha sonra kanıtları siz daha yerinizden kıpırdayamadan yok ediyor.
9 2

Erkeklerin orgazm taklidi yapma sebepleri, kadınlarla benzerlik gösteriyor. Bazen erkekler de orgazm olamayacaklarını hissettikleri için, sarhoş olduklarında, gergin hissettiklerinde ya da kullandıkları antidepresan ilaçların etkisiyle orgazm olmaları zorlaşıyor.

Morgentaler, kadınlarda görülen durumun aynısın erkekler için de geçerli olduğunu açıklıyor. Orgazm taklidi yaparak erkekler de kadınlar gibi partnerlerine bir sorun olmadığını, ve şimdilik bu kadarının yeterli olduğunu söylüyorlar.

Sonuç olarak her iki taraf da tamamen bencilce nedenlerden ötürü orgazm taklidi yapıyor.
9 3

Erkek orgazmı her zaman arkasında kanıt bırakmaz!

Bazı durumlarda erkekler boşalmadan da orgazm olabilir. Diyabet problemi olan bazı erkeklerde mesane iyi açılmıyor ve meni mesaneden geri gidiyor. Böyle durumlarda meni seksten sonra idrarla birlikte atılıyor.

Ayrıca tantrik seks öğretisini uygulayan erkekler seks sırasında boşalmadan orgazm olabiliyor.
9 4