Erkeklerden duymak istediğimiz 7 şey!

Biz kadınlar, erkeklerden sürekli güzel sözler duymayı, onların gözünde ne kadar değerli olduğumuzu göstermelerini isteyerek çok mu şey bekliyoruz?


Biz kadinlar güzel sözler duymaya, iltifatlara bayılıyoruz.
Her kadının sevgilisinden duymak istediği basit ve sevgi dolu sözler vardır.

Malesef bazı erkekler duygularını sesli ifade etmekte birazcık zorlanıyor. Onlardan yollara güller dökmelerini ya da bize sürekli romantik jestler yapmalarını beklemesek de bazen güzel sözler duymak bizi çok mutlu eder.
Sevgi sözcüklerini ve dizlerimizi titreten iltifatları sevgilimizin ağzından cımbızla çektiğimiz zamanlar dışında, içten gelerek söylendiğinde mutluluktan havaya uçuyoruz!

İşte erkeklerden duymaya can attığımız sözler!
8 1

Birine gerçekten değer verdiğinizde onu sadece birkaç saat görmeseniz bile özleyebilirsiniz. Hatta bazen yaninizdan ayrıldıkları anda özlemeye başlarsınız.

Kadınların erkeklerden en çok duymak istediği şeylerden biri , sevgililerinin birlikte vakit geçirmeyi ne kadar özlediğini söylemesi. Her an sevgilinizin aklında olduğunuzu bilmek mükemmel bir duygu.

Sevgilinizin sizi özlediğini söylemesi, her dakikasi düşündüğünün bir kanıtı.
8 2

Erkekler genellikle kontrolü ellerinde tutmaya bayılır. Fakat bazen tercihi size bırakırlar.

Vereceğiniz karar akşam yemeğine gideceğiniz restorant, sevgilinizin alacağı bir parfüm ya da herhangi bir şey olabilir.

Önemli olan sevgilinizin sizin istediklerinize değer vermesi ve onun da hoşlanacağı bir karar vereceğinizi bilmesi.
8 3

İşte mükemmel erkek! Yorgun argın işten eve geldiğinizde bazen ev işleri gözünüzde büyür. Böyle bir durumda sevgilinizin size söyleyeceği en güzel şey 'Yemeği ben yaparım hayatım." "Çamaşırları ben asarım." olabilir.

Ev işlerinde beceriksiz olması size yardım etmesine engel degil! Size yardım etmeye gönüllü olması size ne kadar değer verdiğini gösteren küçük bir ayrıntı.
8 4