Erkeklere ilişki şansı vermemek için 9 neden!

İlginizi çeken erkeğe ilişki şansı vermeden önce bu 9'luya bir göz atın! İşte erkeklere sevgiliniz olma şansını vermeden önce düşünmeniz gerekenler...


ELMAELMA - ÖZEL İÇERİK

Erkekler gelişmiş pazarlama yetenekleriyle sizi büyüleyerek onlardan hoşlanmanızı, aşık olmanızı ve ilişkiye başlamanızı sağlayabilir.

Fakat bazı belirgin nedenlerden dolayı, sizi ne kadar etkilemiş olursa olsun bazen onlara şans vermemek gerekir.

Tüm erkekler kalbinizi kıracak değil, fakat bu detaylara dikkat ederseniz muhtemel aşk acılarından kendinizi koruyabilirsiniz!
11 1


Sizi etkilemeye çalışan bir erkeğe şans vermemek için en etkili neden sürekli olarak sizi eski sevgilisiyle kıyaslaması...

Eğer size "Çok güzel bir gülüşün var, tıpkı eski sevgilim gibi" diyerek iltifat ettiğini zannediyorsa ondan hemen uzaklaşın.

Kendinize olan güveniniz, kendi stiliniz ve güzelliğinizle bir bütünsünüz. Üstelik başkasına benzemeye de hiç niyetiniz yok!
11 2

Bir erkek, arkadaşlarınıza kaba davranıyorsa ona şans vermeyin. Herkes kötü bir gün geçiriyor olabilir fakat ilgi duyduğunuz kişi sizinle ve arkadaşlarınızla vakit geçirirken yüzünde mutlu bir gülümseme olmalı.

Sevgili adayınızın arkadaşlarınızla çok samimi olmasına gerek yok. Yalnızca etrafınızdaki kişilere nazik davranması yeterli.
11 3

Kendine güven hem kızlarda hem de erkeklerde oldukça çekici bir özellik. Fakat ukala ve kibirli tavırlar kesinlikle itici.

Eğer her şeyi fazla ciddiye aldığını, kendini beğenmiş olduğunu düşünüyorsanız ve sürekli olarak başka insanları eleştirerek kendisini tatmin ettiğini görüyorsanız bunlar ondan uzak durmanız için yeterli işaretler.
11 4