Erkeklerin bu isteklerine bir göz atmalısınız!



Kadın ve erkeklerin ilişkiden beklentileri farklıdır. Erkeklerin bu 5 isteğini sizlerin görüşüne sunuyoruz. Sizce geçerli mi, geçersiz mi?
7 1

Romantizm


Romantizm peşinde koşanlar sadece kadınlar değildir. Erkekler de romantik kadınlardan hoşlanırlar. Sert mizaçlarının altında yatan romantik erkeği ancak kendisi gibi bir kadın ortaya çıkarabilir. Onu elde etmek istiyorsanız dozunu fazla kaçırmadan romantik olmayı deneyebilirsiniz.
7 2

Dişi bir kadın


Erkeklerin aklı fikri sanıldığı gibi sekste değildir ancak seks onlar için gerçekten önemlidir. Mutfakta bir aşçı, çocuklarıyla bir anne ve yatak odasında tamamen dişi bir kadın görmek isterler. Onu cezp edebilecek ve cilveli tavrıyla aklını başından alabilecek birisi olmanızı beklerler. Unutmayın, elinizdeki silahları doğru yerde ve zamanda kullanmasını bilmelisiniz.
7 3

Sessizlik


Erkekler kendilerine zaman ayırmak isterler ve sizden buna saygı duymanızı beklerler. Kendilerine ait belirli bir alanın ve zamanın olması sizden sıkıldığı anlamına gelmez. Onlar sadece sorunlarını rahatlıkla düşünebileceği ve çözüm üretebileceği bir atmosferin varlığından hoşlanırlar.
7 4