Erkeklerin düşündüğünüzden daha hassas olduğu 7 durum!

Sevdiğiniz erkek düşündüğünüzden daha duyarlı olabilir. Bu yüzden yaptığınız bazı hareketler onu derinden incitir… Siz siz olun onun üzerinde bu 7 hatayı yapmayın.


Sevdiğiniz erkeğin duygularını incitmek istemezsiniz değil mi? Erkekler yapıları gereği daha sert dursa da aslında bazı durumlara karşı oldukça duyarlı oluyorlar. Bu da onların incinmesine sebep oluyor.

İşte belki de farkında olmadan erkek arkadaşınıza yaptığınız ve onun incinmesine sebep olan 7 durum…
9 1

Eğer onu arkadaşları önünde kızdırıyorsanız, o bu durumu oldukça kafasına takar ve duyguları incinebilir.

Erkekler arkadaşları önünde yetersiz gözükmek, onların ağzına alay konusu olacak bir durumla karşılaşmak istemiyor. Sadece eğlenmek ve gülmek için yaptığınız bazı şakalar ve tavırlar siz ne kadar onu yaralamak istemeseniz de onu rahatsız eder.
9 2

Erkeğinizin iş ve gelir kaynağına asla hakaret etmemelisiniz. Ne olursa olsun bu hiç iyi bir fikir değil…

Erkekler iş hayatları ve gelirleri konusunda oldukça hassas. Onun iş hayatı hakkında yaptığı yorum ve eleştirileri dinlemeniz güzel bir hareket olsa da sizin onu eleştirmeniz hoş değil. Kim bilir belki de onu daha iyiye götürecek kafasında 5 yıllık bir iş planı var…
9 3

Eğer evliyseniz ve çocuklarınız varsa, onların yaramazlıkları karşısında eşinize kızmanız çok sakıncalı.

Eşinizi çocuklarınızın yaramazlıklarını tasvip ediyormuş gibi ithamlarda bulunmanız, size zararsız ve anlık bir olay gibi görünebilir fakat emin olun ki eşiniz bu durumdan nefret eder. En az sizin kadar çocuklarınızı düşünen eşiniz için bu incitici ifadelerden kaçınmalı ve onu çocuklarla olan ilişkisi konusunda eleştirmemelisiniz…
9 4