Erkeklerin G noktaları

Erkekleri uyaran 9 noktayı cinsel terapistler açıkladı!


Erkeklerin vücutlarında onları baştan çıkarmak için hassas ve sinir uçlarına yakın 9 farklı erojen noktanın olduğuna dikkat çeken CİSED Onursal Başkanı Dr. Cem Keçe, bu noktaları ve nasıl uyarılacağını açıklıyor.
14 1

"Bunlar penisin başı, alt dudağının dış kenarı,boynunun ön tarafı,göğüs uçları, ayak bilekleri, yumurtalıkların birleştiği çizgi, prostat noktası, perine ve frenulumdur.
14 2

Erkekleri sekse hazırlamada ilk önemli unsur olan kadının görüntüsü ve duruşudur. Kadınlar bunu kolaylıkla başarırlar ve erotik çağrışımlarla erkeklerin en büyük cinsel organı olan beyinlerini görsel açıdan etkilemeyi başarırlar.

Seks yapmaya hazır hale gelen erkeklere ön sevişme sırasında kadınların yaptığı tutkulu dokunuşlar ve öpücükler onları hareketlendirmeye ve heyecanlarını arttırmaya devam eder.
14 3

İşte bu süreçte kadınların erkeklerin daha hassas olan bölgelerini keşfetmeye çıkmaları gerekiyor. Bunun için ön sevişme sırasında ilk G noktası olan ve 'frenulum' olarak bilinen penisin hemen altındaki hassas bölgeye dokunulmalıdır.

Sinir uçlarının yoğun olduğu frenulum, penisin hemen altındaki hassas bölgedir ve dokunulduğunda erkeklere kendinden geçirici bir his yaratabilir.

Erkekler heyecandan deliye dönmelerine neden olan frenulum dokunuşlarını çok severler, kalp ritimleri ve nefesleri hızlanır.
14 4