Erkeklerin ilk buluşmada yapmaması gereken şeyler...

Beğendiğiniz erkekle bir randevu ayarladınız ve herşey mükemmel gidiyor... Ta ki o bunları yapana kadar!


Bir erkek ile bir kadının ilk randevusu oldukça önemlidir. O günün sonucunda kişiler birbirleriyle ilgili not verir ve kafalarında ilişki isteyip istemediğine dair fikir oluşur.

İlk buluşma, kişilerin birbirini yakından tanıması için iyi bir ortam oluşturur. Fakat bu buluşmada bir kişi şov yapmaya başlıyorsa işler değişir. Genellikle erkeklerin düştüğü bu hata sonucu bir ilişki daha başalamadan biter.

Hey erkekler! İlk buluşmada yaptığınız hangi hatalar bizi, sizden uzaklaştırıyor merak ediyor musunuz?
9 1

Kendinden çok bahsetmek

Bu biz kadınlar için adeta bir işkence… Karşımızdaki ne zaman susacak diye gözünün içine bakarız, konuşmadan sıkılıp duvarları inceleriz, yemeğimize gömülürüz ve bu gece bir an önce bitsin diye içimizden dua ederiz.

Yaptığı hatayı anlamayıp, konuşmasını kesmeyen erkek için verecek bir şansımız yok!
9 2

Para bende tavırları

Bir erkeğin parasıyla ilgili methiyeler düzmeye başladığı an, bittiği andır!

Buluşma süresi boyunca arabasını, evini, ne kadar para harcadığını ve zengin bir insan olduğunu anlatıp duran erkek kadar itici çok az şey vardır herhalde…

Kadınları parasıyla etkilemeye çalışan ve sürekli paradan bahseden erkekler kadınların gözünde görgüsüz konumuna düşmekten kurtulamaz.
9 3

Eski sevgili listesi

Erkekler çok kadının hayatına girmiş olmasıyla her ortamda övünmekten kendilerini alamazlar. Erkek ortamında garip karşılanmayan bu muhabbet, ilk buluşmada konuşulmaması gereken konulardan biridir.

Biz kadınlar, ilk buluşmada sürekli eski ilişkilerini anlatan ve ne kadar çok sevgilisi olduğuyla övünen erkekleri potansiyel sevgili adayı görmüyoruz.
9 4