Erkeklerin kadınlar hakkında anlayamadığı şeyler

Sevgilinizin sizi bazı konularda anlamadığını mı düşünüyorsunuz? Bu sadece size özgü bir sorun değil! Bakın erkekler kadınlarda en çok neleri anlayamiyormuş...



Erkekler, kadınları anlamak için var gücüyle uğraşsalar bile bu pek mümkün olmuyor. Kadınların bazı şeyleri farklı düşünebileceğini pek kafalarında oturtamıyorlar.

Kadınlığı karmaşık ve kafa karıştırıcı buldukları da bir gerçek. Erkekler kadınların farklı gezegenden geldiklerini ve asla tam anlamıyla aynı frekansa geçemeyeceklerini düşünüyorlar. Kadınların dışarı verdikleri sinyalleri anlamayan erkekler, sorunu kendilerinde değil, kadınlarda buluyorlar.

İşte erkeklerin anlayamadığı şeyler...
9 1


Erkekler kadınların parfüm şeker, çikolata ve çiçeklerle mutlu olabileceğini düşünerek en büyük yanılgıyı kendi beyinlerinde yaratıyorlar. Oysa kadınlar, sıcacık bir gülümseme, sımsıkıbir sarılma ve güzel sözlere ihtiyaç duyuyor..

Ne kadar sevildiğini duymak, kulağına güzel şeyler fısıldanması bir kadınının ayaklarını yerden keser. Aldığınız hediyeye rağmen bir kadının suratı yeterince gülmüyorsa, belki de üzerine güzel bir not yazmayı unutmuşsunuzdur...
9 2

Kadınların güçlü erkeklerden hoşlandığı doğru ancak, sert erkek = kaba erkek demek değil! Kadınlar yanlarında nezaketten anlayan, medeni erkekler görmek istiyor.
9 3


Biz de giyinmek istiyoruz!

Bu özellikle genç anneler için büyük bir sorundur. İtiraf etmek gerekirse evin içinde çocuk bakıcı gibi paspal bir halde dolanmaktan bıkan kadınların, bir gece de güzel bir yerde şık kıyafetler içinde yemeğe çıkarılmasını istemesi ne kadar anaormal olabilir ki?
9 4