Erkeklerin kadınlara asla söylemeyeceği sözler!

Kadınların erkeklerden duymak istediği güzel sözleri bir kenara bırakın. Sizler için erkeklerin kadınlara asla söylemeyeceği şeyleri araştırdık!


Kadınların ne kadar konuşkan olduğunu hepimiz biliyoruz. Peki ya erkekler?
Kadınlar erkeklerle sohbet edebilmek için yapmadık şey bırakmazken onlar pazar sobahları gazetelerin spor sayfalarını ellerinden düşürmüyor. Kadınların kendilerine yönelliği soru ve yorumları duymamazlıktan gelen erkekler, işlerine gelmeyen konulardan kaçmakta usta.

Her düşüncelerini partnerleriyle paylaşan kadınlar, kıyafetin kendilerine yakışıp yakışmadığı, hangi rujun daha güzel olduğu gibi bazı konularda onlardan bir yanıt bekliyor.

Verdiğimiz örnekler oldukça masum olsa da erkekler, kadınların hışmından sakınmak için kritik noktalar üzerine konuşmamaya yeminli!İşte erkeklerin kadınlara asla açıklamayacağı düşünceleri ve onlardan duyamayacağınız sözler!
8 1

Erkekler zor elde ettikleri kadınlara daha çok değer veriyor.

"Eğer benimle ilk tanıştığımızda ya da ilk buluşmada birlikte olursan sana olan ilgimi kaybederim" itirafını hiçbir erkekten duyamazsınız!

Karşısındaki erkeğin ilgisini kaybetmek istemeyen kadınlara tavsiyemiz mümkün olduğu kadar sabretmeleri. Bazı basamakları çıkmak için ne kadar beklerseniz onun üzerinde yaratacağınız etki o kadar güçlü olacak.
8 2

"Önümüzden geçen kız gerçekten çok güzel" sözünü söylemeye hiçbir erkeğin cesaret edebileceğine inanmıyoruz!

Bir anda kadınları vahşi kaplanlara dönüştürebilecek bu cümleyi hayatta kalmak isteyen hiçbir erkek söylememeli.

Süper modellerin bile birbirleriyle güzellik yarışı içinde olduğunu unutmayın ve sakinliğinizi koruyun. Sevgiliniz kafasını size doğru çevirdiğinde "Senden güzeli var mı sevgilim?" cevabını verecek. Bu iltifata inanmasanız da mutlu olmayı tercih edebilirsiniz.
8 3

Çoğu zaman kadınların takıldığı küçük noktaları önemsemeyen erkekler, kadınların kıyafetleri konusunda da aynı umursamaz tavrı takınıyor.

Partnerlerini kırmak istemeyen erkekler yeni bir elbisenin içinde olduğundan şişman görünen kadınlara asla şişman görünüyorsun demez. Bunun yerine belki başka bir rengin sevgilisine daha çok yakıştığını söyleyebilir ama yine de kıyafet krizi anlarında sakinleştirici güç rolünü üstlenirler.

Öte yandan kadınların "Şişman görünüyor muyum?" sorusuna en dürüst yanıtı babalar ve erkek kardeşler verir. Eğer gerçek bir yorum duymak istiyorsanız danışmanız gereken onlar!
8 4