Erkeklerin kadınlarda anlamadığı şeyler!

Erkeklerin, kadınlar ve güzellikle ilgili anlamadığıbazı şeyler var. Erkek model David Gandy, kadınlar ve trendler hakkında anlamadıklarını Glamour.com'a anlatıyor!

Erkeklerin kadınlarda anlamadığı şeyler!

Bianca Balti ve David Gandy'nin isimlerini bilmeseniz bile bu süper modellerin yüzleri size mutlaka bir yerlerden tanıdık gelecek!

Dolce&Gabbana'nın Light Blue reklam kampanyasında birlikte yer alan ikilinin fotoğrafları neredeyse her yerde karşımıza çıkıyor.

Glamour.com dergisi editörlerinden Lindsey Unterberger, şu sıralar herkesin gözü önünde olan ikiliyle bir röportaj yaptı ve erkeklerin kadınlar ve güzellik hakkında gerçekten ne düşündüğünü konuştu.

İşte Lindsey Unterberger'in David Gandy ve Bianca Balti'yle yaptığı eğlenceli röportaj!

Erkekler kadınların saçlarında yaptığı değişiklikleri önemsiyor mu?

David Gandy: Sanırım umursuyoruz. Eskiden bazı kız arkadaşlarım saçlarında değişiklik yaptığında " Saçlarının eski halini daha çok seviyordum" dediğimde "Neden bana söylemedin?" diye soruyorlar. Bence bunun nedeni erkeklerin bu tarz  şeyleri ifade etmemesi. Trendleri pek umursamıyoruz. Bu komik bir şey, bence kendinize yakışanı giyiyorsunuz."

Bianca Balti: Peki sen kadınların saçını nasıl beğeniyorsun? Dünya üzerindeki her kız bunu merak ediyor.

DG: Bu farklı bir şey, çünkü her zaman salınan saçları olan kızları beğenirim ama saçlarını topladıklarında da oldukça güzel görünüyorlar.

BB: Bu açıklayıcı cevap için teşekkürler.

DG: Demek istediğim doğal kızlarla birlikte olmayı seviyorum. Çok az makyaj yapan, doğal saçları olan , bunun gibi şeyler işte…

Peki kalın kaş modası hakkında ne düşünüyorsunuz?

DG: Ben kalın ve sık kaşlara sahibim, neden benim gibi kaşları olan bir kadınla beraber olmak isteyeyim ki?

BB: Tamam, peki sana eskiden Sharon Stone'un da kalın kaşları olduğunu söyleseydim, bu kaş stilini beğenirdin değil mi?

DG: O da mı kalın kaşlıydı? Temel içgüdüdeki gibi mi? Yani, açıkçası kaşlarına bakmıyordum.

Şu sıralar kadınların üzerinde  beğenmediğin bir trend görüyor musun?

DG:  Şu düz babetler var ya, işte onlara dayanamıyorum. Kesinlikle bir kadının giyebileceği en çirkin şey ve tüm erkekler bu konuda aynı fikirde. Rahat olduklarını biliyorum fakat bunların yerine hem seksi hem rahat  bot ya da başka bir ayakkabı giyebilirler. Babetlerde ne var bilmiyorum ama onlara katlanamıyorum. Bu kesinlikle katlanamadığım tek trend.

Uçakta karşınızdaki kadın yüzüne maske yaparsa ne yaparsınız?

DG: Bu beni oldukça korkuturdu sanırım. Acil durum kitini açmaya çalışırdım. Bunları nereden buluyorsunuz? Gerçek bir korku filmi.

BB:  Bende o maskelerden kullanıyorum ama bunu evde yapıyorum.

Sizce bir kadının en seksi özelliği nedir ?

DG: Bence, espri anlayışı. Ben İngilizim ve biz her gün gülmeye çalışırız. Britanya'da mizah anlayışı oldukça önemli bir şey. Ve kendini çok ciddiye almayan biri olması başka bir özellik.

Günün sonunda dünyanın en güzel kadınına sahip olabilirsiniz ve o da herşeye sahip olabilir. Birlikte olduğunuzda kendini beğenmiş bir şekilde davranmamalısınız.

Eğer birlikte bir şeylere gülüyorsanız, asla kendini beğenmiş olamazsınız. Bu nedenle kahkaha ve mizah anlayışı birlikte olduğunuz kişinin güzelliğini belirtiyor.

Yorumlar