Erkeklerin kadınlarda nefret ettiği makyaj hataları!

Kimi zaman saç rengimizi değiştirdiğimizi bile anlamayan erkeklerin gözünden makyaj hataları sonucu oluşan kötü görüntü kaçmıyor.


Hangi kadın güzel görünmek istemez ki? Kadınlar güzel görünmek için bakım, makyaj, saç ellerinden ne gelirse yapar.

Ancak bazen güzelleşmek için yapılanlar, farkında olmadan kötü sonuçlar doğurabilir. İşte o zaman kadınlar, erkekler tarafından sorgusuz sualsiz suçlu bulunabilirler.

Sanırız ki, makyaj yanlışları sonucu ortaya çıkan avam görüntü, erkeklerin en itici bulduğu şeylerden...
12 1

Yoğun fondöten

Kadınlar belki de en çok bu makyaj malzemesini yanlış kullanıyor. Cilt tonunuza göre belirlemeniz gereken fondöteni kendi renginize göre açık veya koyu tonlarda sürerseniz kötü bir görünüm elde edersiniz.

Fondöteni az miktarda kullanın ve bir fırça yardımıyla yüzünüze iyice yedirin. Yoğun katman halinde sürülen fondöten sizi doğallıktan uzaklaştırır ve kötü bir görünüm oluşturur.
12 2

Kötü kirpikler

Kirpiklere çok fazla maskara uygulandığında ortaya yapışkan bir görünüm çıkıyor. Bunu yapmak yerine gözlerinizin dış köşesine yeterli miktarda uygulayacağınız hacim verici bir maskara hem kipriklerinizi uzatmanıza hem de hacimli durmasına yardımcı olacaktır.

Özellikle takma kirpik kullanan kadınların yoğun maskara sürmesi son derece yanlış ve gereksiz bir uygulamadır.
12 3

Yanlış dudak kalemi

Dudak kalemlerinizi kullanacağınız rujun tonlarında sürmeye çok özen gösterin. Dudak kalemi ve rujun renklerinin birbirine uyumlu olmaması, yüzünüzde herkesin farkedeceği kötü bir odak noktası olur.

Dudak kalemini dudaklarınız şeklini düzeltemek ve biraz da büyütmek için kullanın. Bu işlemi yaparken ise çok kalemi dudaklarınızdan çok taşırmamaya özen gösterin. Aksi takdirde dudaklarınız hiç öpülesi durmaz.
12 4