Erkeklerin kadınları etkilemek için söylediği yalanlar!

Kadınları etkilemek için binbir dolap çeviren erkekler yalan söylemekten çekinmiyor! İşte erkeklerın kadınlara söylediğı yalanlar!


İlişkiye başlarken erkekler kadınları etkilemek için küçük yalanlara başvurur.

Kadınların hayalinde canlandırdığı ideal erkek imajına yaklaşmaya çalışan erkekler, kendilerini ispatlayabilmek için küçük yalanlara başvuruyor!

İşte erkeklerin kadınları etkilemek için söylediği yalanlar!
7 1

Erkekler çok sportif olmasalar bile kadınların gözünde atletik bir imaj çizmek isterler.

Lisede okul takımında basketbol oynayan bir erkek kendinden müthiş bir yetenek olarak bahseder.

Bunun nedeni akıllarda yer edinen erkek stereotipinin güçlü olması. Kadınları etkilemek için ne kadar 'erkek' olduklarını güç gösterisi yaparak belirtirler.
7 2

Erkekler kadınlarla yemeğe çıktıkları ilk seferde hesabı kendileri ödemek ister ve bu önemsiz bir şeymiş gibi davranırlar.

Kadınların karşısında maddi olarak güçlü görünmek isteyen erkekler, maddi durumları çok musait olmasa da pahallı bir akşam yemeğinin onlar için önemsiz gibi görünmesini ister.
7 3

Nedendir bilinmez ama erkekler müzik zevkinin kadınları etkileyen önemli bir faktör olduğunu düşünüyor.

Beğendiği kadının sevdiği müzik tarzını ve şarkıcıları öğrenen erkek hemen harekete geçerek o müzik tarzının hayranı gibi davranır.

O güne kadar adını bile duymadığı şarkıcıların konserine giden ve şarkı sözlerinde ağzını oynatan erkeklerin tek amacı yanlarındaki kadını etkilemek!
7 4