Erkeklerin kadınları etkileyen sözleri!

Kadınların erkeklerden duyunca kalp atışlarını hızlandıran sözlerin neler olduğunu biliyor musunuz? İşte erkeklere kadınların kalbini kazandıran sözler!


Ciddi bir ilişki ya da yeni başlayan bir flört dönemi de olsa erkeklerin bazı sözleri kadınların kalbinin daha hızlı atmasını sağlıyor.

Kadınlara edlien iltifatlar ya da onlarla ilgili hatırlanan detayları duymak onları heyecanlandırmaya yetiyor.

İşte erkeklerin, kadınların yüzünü kızartmak , kalp atışlarını hızlandırmak ve onları kendilerine aşık etmek için kullandığı etkileyici sözler!
8 1

İltifatlar her zaman kadınların kalbinin daha hızlı atmasını sağlar.

Sevgilisinin ne kadar harika biri olduğunu arkadaşlarıyla sohbet ederken anlatan ve sanki sevgilisini övdüğünün farkında değilmiş gibi davranan erkekler kadınları bu davranışlarıyla göklere çıkarıyor.

Eğer bir kadını etkilemek ve onun gururunu okşamak istiyorsanız arkadaşlarınızın yanındayken ona iltifat edebilirsiniz.
8 2

Erkekler sevdikleri kadının hoşlandığı şeyleri biliyor ve bunlardan bahsediyorsa bu onunla gerçekten ilgilendiği anlamına gelir. Kadınlar kendilerini tanıyan ve ne istediklerini bilen erkelerden çok etkilenir.

Her kadının hayali hangi yemekleri sevdiğini , nereden alışveriş ettiğini ve hafta sonu nerede dolaşmak istediğini bilen ve kendisine sormadan hareket edebilen bir erkektir.

Bir erkek market alışverişinden döndüğünde ve "Bunu sen sevdiğin için aldım" dediğinde, karşısındaki kadının kalbini kazanmış olur.
8 3

Kadınlar, erkekler onların kişisel meseleleriyle ilgilendiklerinde çok mutlu oluyor.

Sevgilisinin yaşadığı bir sorunla ilgilenen ve aradan biraz zaman geçtikten sonra unutmadan bunu karşısındaki kadına soran erkekler, ne kadar düşünceli olduklarını bir kez daha kanıtlıyor.
8 4