Erkeklerin kafa karıştıran huyları!

Erkeklerin kafa karıştırıcı davranışlarının mantıksal açıklamaları aslında oldukça basit. Bunları öğrenmek için bu haberi kaçırmayın...


Genel anlamda çok düz olduğunu bildiğimiz erkeklerin bazı kafa karıştırıcı huylarının da olduğunu bir gerçek.

Onların bize gönderdiği bu kafa karıştırıcı sinyalleri çözebilirseniz, ne yapmak istediklerini rahatlıkla anlayabilirsiniz.

İşte erkeklerin en sık yaptığı ve bilmemizde fayda olacak bazı davranışlar...
9 1

Kız arkadaşı olmasına rağmen bir erkek size bakıyorsa bunun ne anlama geldiğini anlamak için muhtemelen zaman harcamanız gerektiğiniz düşünüyorsunuz… Aslında işin doğrusu böyle değil!

Bakışları sizi beğendiği için odaklanıyor. Erkekler çekici buldukları kadınlara bakmayı sever. Bu sizinle bir ilişki yaşamak istediği için değil tamamen bakışlardan öteye geçmeyen bir flört tekniği olabilir. Zaten bu tehlikeli oyuna girmek istemiyorsanız, bakışlara karşılık vermemeniz yeterli...
9 2

İlgi göstermesini beklediğiniz erkek sizi aramıyorsa bunun sebebi nedir dersiniz?

Onun sizi aramasını ve mutlu olabileceğiniz sözler duymayı arzu ediyorsunuz ama o sizi aramıyorsa muhtemelen başka bir kadını mutlu etmekle meşguldür.

Size bir ilgi gösterip bir kendini geri çeken erkek, uzaklaştığı anlarda başka kızlarla konuşmak ve görüşmek için bunu yapıyordur.
9 3

Sizi öpmek istiyor ama ilişki istemiyor, sizinle uyumak istediğini söylüyor ama annesiyle tanıştırmaya yanaşmıyor… Bunun sebebi çok açık ve net…

Erkekler bir kadına bağlı kalıp, ilişkinin sorumlulukları altına girmek istemiyor. Bu sebeple de ilişkiyi başlatmaktansa bencilce takılma yollarına baş vuruyor.
9 4