Erkeklerin tercih ettiği ön sevişme taktikleri!

Ön sevişme yalnızca kadınların değil erkeklerinde seksten daha fazla zevk almasını sağlıyor! İşte erkeklerin tercih ettiği ön sevişme taktikleri...


Erkekler sekste aceleyle ön sevişmeyi atlasa da, bu heyecan verici aşamaya bayılıyorlar.

Partnerinizin sekse hazır olması için hafif dokunuşlardan daha fazlasına ihtiyacı olabilir. Eğer seks öncesi dokunuşlara daha fazla vakit ayırırsanız sekten alacağınız haz iki katına çıkacak.

Seks ve ilişki uzmanı Gloria Brame, seksten önce tahrik olan erkeklerin yalnızca seks isteklerinin artmadığını aynı zamanda da orgazm sırasında daha yoğun bir haz yaşadıklarını söylüyor.

İşte erkeklerin seks öncesinde tercih ettikleri ön sevişme taktikleri!
8 1

Çıplaklık erkekler için başlı başına büyük bir hediye. Seksten önce partnerinizin sizi çıplakken seyretmesine izin verin.

Seks Uzmanı Dr. Brame, erkeklerin çıplaklık görüntüsü karşısında beyin kimyalarının değiştiğini söylüyor. Partnerinizin karşısında çıplak vücudunuzu sergilediğinizde, arzuları en yüksek noktaya ulaşacak.

Seks Uzmanı Ava Cadell, partnerinizin ellerini bağlayıp karşısında yavaşça soyunmanızı ve yine yavaş hareketlerle kalçalarınızı, sırtınızı ve göğüslerinizi partnerinize izletmenizi öneriyor. Cadell'e göre sizi o şekilde görümek ama dokunamamak partneriniz üzerinde çok etkili olacak.
8 2

Ön sevişmede nefesinizi oldukça etkili kullanabilirsiniz. Tahrik edici nefeslerinizi partnerinizin vücudunda kullanın.

Partnerinizi nefesinizle tahrik etmek için vücuduna iyice yaklaşın. Yavaş ve derin nefes alıp vererek göğsüne ve karnına yaklaşın. Nefeslerinizin teninde yarattığı ısı değişikliği partnerinizin seks isteğini arttıracak
8 3

Ön sevişme sırasında sergileyeceğiniz tatlı-sert hareketler partnerinizi çılgına çevirebilir.

Birçok kadın yavaş ve yumuşak hareketlerle tahrik edilmek isterken daha kuvvetli bir yaklaşım erkekleri cezbediyor.

Kadınlar maksimum zevki amaçlayarak yatakta normal hareketlerinden daha sert ve tutkulu tavırlar sergilediklerinde erkekler daha çok tahrik oluyor.

Bu hareketler erkeklere kadınlarında en az onlar kadar seksi arzuladıklarının bir kanıtı oluyor.
8 4