Erotik roman yazarlarından 6 seks tüyosu!

Erotik romancılardan macera dolu seks tüyoları! En ateşli kitapların yazarlarından seks tavsiyeleri...


Seks ve İlişki uzmanlarının seks tavsiyelerine ara verip yüzümüzü erotik hikayeler yazan romancılara çevirdik.

Seks ve edebiyatı buluşturan erotik roman çılgınlığı tüm dünyayı sarmış durumda. Gri'nin 50Tonu gibi ülkemizde de yayınlanan erotik romanlar yayınevlerinin en çok satanlar listesinde yer alıyor.

The Fussy Librarian adlı e-kitap sitesinin 103 erotik roman yazarına yönelik yaptığı ankette, yazarların kaleme aldıkları ateşli sahneleri gerçek hayatlarından esinlenerek yazdıkları ortaya çıktı.

Gerçek seks yaşamlarından ilham alan erotik roman yazarlarından 6 seks tavsiyesini sizler için derledik. İşte edebi ve heyecan verici seks tavsiyeleri!
8 1

Yazar Kim Carmichael, Gri'nin 50 Tonunu okuyan herkesin seks oyuncakları almak istediğini söylüyor.

Carmichael'e göre birçok kadın romanlarda okudukları şeyleri deneyimlemek istiyor fakat seks alışverişine çıkamadıkları için bunu yapamayacaklarını düşünüyor. Carmichael, evdeki eşyalarınızla kendi seks oyuncaklarınızı yapmayı öneriyor!

Seks sırasında biraz yaramazlık yapmak istiyorsanız evdeki ipek fularınızı sevgilinizin ellerini bağlamak için kullanabilirsiniz.
8 2

Hearts adlı erotik romanın yazarı Sabrina Lacey; partnerinizle birlikte erotik filmler izlemenizi öneriyor.

Filmde gördüğünüz ve hoşunuza giden bir seks sahnesini daha sonra partnerinizle canlandırmak isteyebilirsiniz.

Partnerinizle birlikte erotik filmler izlemeseniz bile, sıradan bir filmde gördüğünüz ateşli bir seks sahnesi siszin için ateşleyici bir etken olabilir.
8 3

Kitaplar her zaman sıkıcı değildir, özellikle de erotik romanlar!

Carmichael, yatak odasında heyecan yaratmak istediği zaman eşine kandi yazdığı seks sahnelerini okuduğunu söylüyor.

Partnerinizle birlikte erotik bir kitap okuyarak seks hayatınızı canlandırabilirsiniz.

Carmichael; "Eşim onunla erotik konuşmamı istediğinde söyleyecek bir şey bulmakta oldukça zorlanıyordum, ben de en sonunda yazdıklarımı ona okuyarak eşimi tahrik etmeye başladım. Erotik kitapları yatak odasında sesli bir şekilde okumak, hem sizi hem de partnerinizi tahrik eden muhteşem bir seks ateşleyicisi." diyor.
8 4