Evde sevgilinizle yapabileceğiniz keyifli aktivite önerileri

Sevgilinizle evde geçireceğiniz bir günden ne kadar keyif alabilirsiniz? Bu dosyadaki önerilerle belki de bir daha dışarda plan yapmak bile istemeyeceksiniz...



Bir ilişki içinde olmak insana maddi manevi sorumluluklar getirebilir. Sevgilinizle dışarda yiyeceğiniz yemekler, sinema günleri ve arkadaş toplantıları gibi aktiviteleri daha zevkli bir hale getirip yapmaya ne dersiniz?

Evde beraber geçireceğiniz vakitler hem sevgilinizle daha da yakın bir bağ kurmaya hem de dışarıda çok paralar harcamadan keyifli zamanlar geçirmenize yardımcı oluyor.

Peki evde keyif alabileceğimiz neler yapabiliriz diyorsanız bu haberi okumadan geçmeyin.
12 1


Yemek yarışması

Mutfağa girin ve buzdolabınızda bulunan bütün malzemeleri tezgahın üzerine çıkarın. İster aynı yemeği ister iki farklı yemeği yaparak kendi aranızda minik bir yemek yarışması düzenleyin.

Kimin sunumu daha güzel kimin yemeğinin lezzeti daha güzel diye aranızda oylamalar yaparken emin olun çok eğleneceksiniz.
12 2


Fotoğraf çekimi

Biraz gülmeye ne dersiniz?

Elinize bir fotoğraf makinesi alın ve birbirinizi çekmeye başlayın. İster komik makyaj yapın ister birbirinize komik kostümler giydirin orası size kalmış.

Bir süre sonra videolarda çekip o anlarınızı istedğiniz zaman izleyip gülebilirsiniz. Böyle bir anı yıllar geçse de hafızalardan silinmez.
12 3


Piknik

Kim demiş evin içinde piknik olmaz diye!

Hemen bir örtüyü balkona yere serin. Hatta salonun ortasına serseniz bile olur.

Örtünün üzerine evde bulunan yiyecekleri ve içecekeri yerleştirin. Bu pikniği biraz romantikleştirmek için evin ışıklarını kapayın ve mumlar yakın. Arkadan kısık sesle gelen müzik gecenize eşlik etsin.

Bu romatik gece ikinizde büyük haz verecek.
12 4