Evdeki küçük değişiklikler hayatı değiştirebilir!

İhtiyaç, istek ve imkanlarımızla, evimizi dünyanın en huzurlu yeri haline getirebilir hatta hayatımızı değiştirmesini sağlayabiliriz.


Dünyadaki bütün kıtaların, ülkelerin, şehirlerin hatta mahallelerin manyetik alanı birbirinden farklıdır. Arabanın içinde bir semtten başka bir semte gidince duygularımızın ve bedenimizdeki hislerin değişmesinin sebebi de aslında geçtiğimiz yerlerin manyetik alanlarının birbirlerinden farklı olması. Aynı sokak içinde bir eve gittiğimiz zaman bile büyük değişiklikler yaşıyoruz. Her şeyin ve her yerin üzerimizdeki enerjisel etkilerinin farkında olursak hayatımız kolaylaşır.

Doğada var olan yaşam enerjisini, yaşadığımız mekânlara uyumlayan Feng Shui ile varoluş özelliklerinize uygun yaşam alanları düzenlediğinizde daha sağlıklı, mutlu olabilirsiniz, diyen Osman Can Aydoğmuş, evlerimizde yapılması gereken düzenlemeleri bizler için anlatıyor.



7 1

Siyah: Siyah Güç rengidir. Siyah renk kişinin kendini çok daha güvende, sağlam ve güçlü hissetmesini sağlar.

Kırmızı: Aktifleştirici, canlandırıcı, hayat enerjisini arttıran bir renktir. İnsan psikolojisini çok olumlu yönde etkiler. Kırmızının aynı zamanda güç veren bir özelliği de vardır.

Beyaz: Beyaz arındırır, korur, gelen olumsuzlukları geri yansıtır. Berraklık ve rahatlık sağlar.

Sarı: Sarı zihin rengidir. Zihinsel işler yapan insanlar için idealdir. Ders çalışan öğrenciler için çok olumlu sonuçlar sağlar. Sarı, zekânın ve iletişimin rengidir. İletişimin az olduğu işyerlerinde ve evlerde daha çok sarı kullanıldığında oradaki iletişimin canlılığın arttığı gözlemlenecektir.

Mavi: Huzur, Mutluluk, Sakinlik, içsel iyileşme, korunma, arınma ve güvende olmak gibi birçok fayda sağlar.
7 2

Nar: Nar sembolü toplumumuzda bereketi, bolluğu, çokluğu simgeler. Konulan alandan bizim bilinçaltımıza bu mesajları verir.

Şaha kalkmış At: Şaha kalkmış at başarıyı yükselmeyi temsil eder.

Yukarı doğru tutulan asa, kılıç veya bayrak heykeli: Gücü, egemenliği, asaleti ve kendi kendinin efendisi olmayı temsil eder.

Çift Kuğu: Evliliği sonsuz, aşkı, tek eşliliği ve sevgiyi temsil eder. Yunuslar: Yunuslar mutluluğu, neşeyi, huzuru, iyiliği ve birliği temsil ederler.

Kartal: Kartal Özgürlüğü, dönüşümü, Sonsuz Gücü, hayatı yönetebilmeyi, korkusuz ve kudretli olmayı temsil eder.
7 3

Evimize, iş yerimize kısaca yaşam alanlarımıza koyacağımız Güneş fotoğrafı bizi ve yaşam alanlarımızı arındırır, destekler, canlandırır ve güç verir. İş yerinizde masanızın üstünde, duvarınızda bir güneş fotoğrafının olması iş hayatınızda sizi destekleyecektir. Evinizin girişinde, yatağınızın karşısında, salonunuzda olan güneş fotoğrafı sizin ve bütün ortamın enerjisini olumlu yönde etkileyecektir.

Kendinizi kötü hissettiğiniz zaman dikkatinizi güneşe vermeniz, eğer dikkatiniz dağınıksa bir güneş fotoğrafına bir süre odaklanmanız sizi çok olumlu yönde etkileyecektir.

Güneş mutluluktur, dinamizmdir, neşedir, güçtür ve saflaştırıcıdır.
7 4